logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

De beste accessoires voor je smartphone in 2022!

Ongetwijfeld vinden technologische apparaten plaats in elk deel van ons leven. En voor het geval je het gevoel hebt dat je niet zonder hen kunt blijven of leven, je bent nu niet de enige die dit ervaart. Probeer een levensstijl te overwegen waarin je je sim only smartphone niet meer kunt gebruiken? Klinkt saai, nietwaar? Sommigen zeggen dat smartphones ons leven veranderen en een negatief effect op ons hebben. Maar; er zijn ook honderden factoren die onze mobiele telefoons rechtstreeks gebruiken om ons leven minder gecompliceerd te maken. Met de onderstaande accessoires kun je je smartphone nog een stuk leuker maken! 

Popsockets

Popsockets bieden een comfortabele grip terwijl je je mobiele telefoon kunt gebruiken, zodat je met één hand kunt sms’en en betere snapshots kunt maken, en ze lopen ook vooruit op het vallen van mobiele telefoons. Je kunt het ook gebruiken als een handige standaard om on-the-fly video’s en films te bekijken. Denk je nooit dat zoiets kleins je zo veel zou helpen bij je smartphone? Mee eens of niet, het is echt zo! Popsockets kun je tegenwoordig overigens overal en nergens kopen.

TOPOINT Sleep Mask Headphone

Met deze draadloze muziekkoptelefoon kun je zonder extra koptelefoon genieten van muziek terwijl je slaapt. Bovendien blokkeert het 100 procent van het licht om een ​​donkere ruimte te creëren voor een diepe, ontspannen slaap. Je kunt de slaapmasker-headset van TOPOINT overal gebruiken, in je bed, op kantoor, tijdens je vliegtuigreizen, en vanwege zijn superzachtheid zul je je zeer comfortabel voelen! Je kunt dit product sowieso kopen op Amazon, maar mogelijk ook op andere sites. 

Ringlight

Tegenwoordig is de manier waarop we kijken voor camera’s een ding geworden. Als gevolg van de pandemie gebruiken we videogesprekken niet alleen om met vrienden of familieleden te chatten, maar ook in het professionele leven, zoals zakelijke bijeenkomsten. Met 3 kleurmodi en elf helderheidsniveaus, laat deze 8-inch ringlight je toe met online evenementen waar je er graag op je best uit wilt zien. Dit is al helemaal geschikt als je een influencer bent op Instagram, YouTube of TikTok

TAKMLY Wireless Digital Microscope Handheld USB HD Inspection Camera

TAKMLY is meer dan een microscoop, het is ook een camera. Hoewel hij best goed is in het inzoomen op details, maakt hij ook foto’s en neemt hij video’s op. Het is speciaal ontworpen om close-up foto’s en video’s te maken van alles wat je interesseert. Het wordt geleverd met 2 miljoen pixels en 1080P HD-beeldkwaliteit, het is absoluut een heel coole gadget voor volwassenen, leraren, kinderen, testers, elektronicareparateurs en nieuwsgierige mensen.

Kodak Polaroid Mobile Photo Mini Printer

Het is tegenwoordig zo gemakkelijk om blijvende herinneringen te hebben met een smartphone. Pak gewoon je telefoon en maak een selfie, en dat is alles. Maar wil je ook wat nostalgie? Het zou een van de beste slimme gadgets van dit decennium kunnen zijn. Foto’s die met je telefoon zijn gemaakt, kunnen met deze draagbare printer worden omgezet in geweldige herinneringen. Hij is heel gemakkelijk mee te nemen, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.