Recensie: Wedding bros

Anthony en Carmine Marconi zitten nu al 5 jaar, 3 maanden en 26 dagen (niet dat ze deze echt tellen) een plichtsgetrouwe straf uit in het vloerbedekkingbedrijf van de familie. Door een ontmoeting met de doorgeslagen playboy Lou ontdekken de broers dat er niets idioter en gekker is dan de wereld van de bruiloftfotografie. Ze nemen een rigoureuze beslissing en stappen deze nieuwe wereld in! Een mentaal instabiele baas, wilde en gekke bruiden en nerveuze bruidegoms maken van Wedding Bros een komedie die je niet wilt missen!

Wedding bros is in basis een erg leuke film over een tweetal broers die eindelijk eens onder het juk van hun vader vandaan willen komen. Door een misverstand komen ze in de huwelijksbranche terecht. Niet als fotografen, zoals de inleiding vertelt, maar als filmers. Hoewel beiden geen idee hebben wat ze doen hoor je daar echter in de film zelf niets over. Ze assisteren de professionele Lou zonder problemen. Moet kunnen, het is tenslotte een film. Je moet echter houden van het drukke, chaotische wat de film uitstraalt: de baas Lou is een druk, bazig, constant scheldend baasje, een beetje à la Danny deVito maar dan zonder de charmante uitstraling. De broers zijn elkaars tegenbeeld: een kinderlijk drukke, chaotische jonge broer die haantje de voorste wil zijn en zich nergens druk om maakt, tegenover de grote broer, die geschoold is en denkt aan de toekomst. Voeg hierbij een charmante dame die bruidsfotografe is, en je hebt de ingrediënten voor een vermakelijke film waarin veel gebeurd, maar jammer genoeg net zonder de onderlinge chemie of de poging om een band met de kijker op te bouwen.

Wedding bros, Video film express

Tijdsduur: 88 minuten, Komedie.
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Verkrijgbaar op: DVD (ca. 12 euro)

Films koop je online bij:

http://www.youtube.com/watch?v=TcMuNTiC8-4

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.