• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Home
  • Boeken
    • Info voor je boekbespreking
    • Allerlei
    • Kinderboeken
      • Kinderboeken met AVI
    • Young adult
    • Leesboeken voor volwassenen
    • Kookboeken
    • Management boeken
  • Business
    • Bloggen
    • Zelfstandig ondernemen
    • Management boeken
  • Entertainment
    • Dit is er nieuw op Netflix
    • Films
      • Actie
      • Animatie
      • Familie
      • Horror
      • Komedie
      • Speelfilm
      • Televisie
    • Games
    • Muziek
    • Speelgoed
    • Spellen
    • Er op uit
    • Uit-agenda
  • Eten & drinken
    • In de keuken
    • Eten en drinken
    • Recepten
    • Kookboeken
  • Lifestyle
    • Gadgets
    • Gezondheid
    • Kleding & verzorging
    • Huis
    • Tuin
    • Feest tips
      • De basis
        • Eten & drinken
        • Taarten & lekkernijen
        • Cadeautjes uitpakken
        • Versiering
      • Kinderfeestje thuis vieren
      • Feestdagen
        • Halloween
        • Kerst
        • Moederdag
        • Pasen
        • Sinterklaas
        • Vaderdag
        • Valentijnsdag
      • Thema’s
      • Traktaties
      • Uitnodigingen
  • Prijsvragen

CooleSuggesties

Reviews, nieuws en tips voor jongens en mannen

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
Je bent hier: Home / Boeken / Kookboeken / Recensie: Van chocoladeglazuur tot roze fondant, Annie Rigg

Recensie: Van chocoladeglazuur tot roze fondant, Annie Rigg

Hoe maak je nu een perfecte glazuurlaag voor op de taart? Wat voor versiering past er op een verjaardagskoekje? En met welke technieken worden cupcakes eigenlijk zo mooi gedecoreerd? Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In Van chocoladeglazuur tot roze fondant staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige, maar toegankelijke technische uitleg en de vele stap-voor-stapfoto’s kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan! Van chocoladeglazuur tot roze fondant is een ontzettend gevaarlijk boek, zeker voor zo’n zoetekauw als ikzelf. Want, zo beken ik hier op het wereld wijde web, voor mij geen grote lap vlees op m’n bord met een flinke berg aardappels, neen, ik ga voor zoet. Veel zoet. Sorry. En bij dit boek lik ik mijn vingers dan ook al bij voorbaat af. Het leuke is dat het bovendien niet alleen werkt met fondant en marsepein, maar dat je ook zelf allerlei decoraties leert maken van verschillende glazuren. Ook komt er een basiscursus kleine aan bod: van marsepein worden de leukste decoraties gemaakt om je koekjes, cakejes en taarten te decoreren. Nooit meer saaie koekjes op tafel! En bovendien is het natuurlijk een extra smaakmaker, zodat het nog moeilijker wordt om er vanaf te blijven. Als inspiratie zijn er veel mooie en grote kleurenfoto’s aanwezig. De recepten zijn niet altijd even makkelijk, maar een echte zoetekauw laat zich niet kisten en schroomt niet om de suikerthermometer ter hande te nemen om rustig au bain marie door de chocolade te roeren. Genieten van het koken is genieten van het resultaat. Van chocoladeglazuur tot roze fondant, Annie Rigg Becht boeken, november 2010, 128 pagina’s, hardcover. Prijs: 16,50 euro. ISBN: 9789023012979

Dit boek is te koop bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:
BOL.com | Bruna  | Managementboek.nl | Bookspot.nl | Paagman.nl

Rianne portret
Dit is een artikel van Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Categorie: Kookboeken Tags: Bakken, Keuken, Koken

Lees Interacties

Trackbacks

  1. Recensie: Feest in de keuken! Annie Rigg - LeukeSuggesties » LeukeSuggesties schreef:
    18 januari 2012 om 13:48

    […] boeken van Annie Rigg? Recensie: Kado’s uit eigen keuken, Annie Rigg Recensie: Van Chocoladeglazuur tot roze fondant, Annie Rigg Deel dit artikel […]

    Beantwoorden
  2. Recensie: Feest in de keuken! Annie Rigg - Coole Suggesties » Coole Suggesties schreef:
    23 december 2011 om 08:45

    […] boeken van Annie Rigg? Recensie: Kado’s uit eigen keuken, Annie Rigg Recensie: Van Chocoladeglazuur tot roze fondant, Annie Rigg Deel dit artikel […]

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

Zoek op CooleSuggesties

Maandoverzicht november

Agenda | Netflix | Bioscoop  |  Dvd

Bekijk al onze kerst suggesties

kerst suggesties

Maandoverzicht december

Agenda | Netflix | Bioscoop  |  Dvd

Onze laatste berichten

  • Agenda: Tachtig dinosaurussen komen naar Den Bosch
  • Boek recensie: De Biebbende 1: De Legende van de hemelrijders
  • Boek recensie: Indorock, Vanja van der Leeden
  • Review: Asterix en Obelix XXL3: The Chrystal Menhir
  • Prentenboeken met een volwassen boodschap
  • Recept: Koolraapwafels
  • Boek recensie: De favoriete zus
  • Gadget review: Blue Yeti X

Meer zoals dit

  1. Boek recensie: Collins Geheime Channel – van Underdog tot YouTube-ster
  2. De wereld van Pokémon komt tot leven in Pokemon Detective Pikachu

Al onze toppers!

gouden suggesties banner

Nieuwsbrief ontvangen?

* Verplicht veld

CooleSuggesties gebruikt de gegevens op dit formulier om je onze wekelijkse nieuwsbrief te kunnen sturen. De gegevens worden enkel voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruikt.

Footer

Samenwerken

Heb jij een leuk product of coole dienst voor jongens of mannen? Kijk dan op onze contactpagina voor alle mogelijkheden.

Winacties en privacy

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname aan onze prijsvragen en ons cookiebeleid.