logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Recensie: Umbra Penguin zeeppomp

Deze Umbra Zeepdispenser is overal te gebruiken, of het nu de badkamer is, de keuken of het toilet. Dankzij de zachte rubber afwerking kun je hem ook met natte handen makkelijk bedienen. Er is dan ook geen knopje dat je in moet drukken, maar bij dit unieke ontwerp is het de hele pomp die over de binnenfles schuift. Door de uitsparing in het omhulsel kun je deze zien zitten, waardoor je het zeepniveau altijd kunt zien. De pomp is ongeveer 19 centimeter hoog, en heeft een diameter van 6 centimeter. Bovendien past de pomp werkelijk in ieder interieur en kan het een kleurrijke touch geven aan je inrichting: de pomp is namelijk in tal van kleuren te verkrijgen!

Maar werkt het ook? Jazeker! Geen enkel probleem om de zeep uit het pompje te krijgen. Het is wel zo dat de hoeveelheid zeep niet al te ruim is. Dat is prettig voor kinderen, die vaak grote klodders zeep willen pompen, maar als je echt vuile handen hebt moet je een paar keer pompen. De zeep komt er gelukkig niet uitgespoten, maar loopt er netjes en beheerst uit. Dankzij het uitstekende mondje kun je het dus goed opvangen met je hand. Een verbeterpunt? Ja, dat is er wel: het was makkelijk geweest als aan de onderkant ook een rubber ring had gezeten, zodat het pompje wat minder snel schuift. Nu is het gewoon hard plastic. Maar dan ben ik zout op slakken aan het strooien. Of in dit geval pinguïns, die daar vast ongevoelig voor zijn. Veel cooler dan een pinguïn kun je bovendien niet op je aanrecht hebben staan, nietwaar?

Penguin pump
Umbra. Prijs: ca. 15 euro


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.