Recensie: Dushi linnen mandje en fotohart

In een eerder artikel sprak ik al over Dushi, en dat het een totaalpakket was van verschillende lifestyle en speelgoedproducten, speciaal gericht op een warm, gezellig en kleurrijk huis en leven. Om dit statement kracht bij te zetten wil ik niet beginnen met een bespreking van speelgoed, maar juist ook laten zien dat lifestyle makkelijk en leuk is te implementeren. Met de valentijsdag voor de deur heb ik twee producten in gedachten: een tweetal items uit de linnen serie van Dushi go with flo, te weten de linnen mand en het linnen fotohart. Beide natuurlijk super om aan een moeder te geven: het mandje al dan niet gevuld met een leuk cadeautje of als verrassing op de ontbijttafel, het fotohart gevuld met een foto van de gever in kwestie…

De kwaliteit van Dushi straalt echter uit van beide producten: ze zijn van degelijk en stevig materiaal, wat vooral bij het linnen mandje (ca. 25 euro) opvalt. Hoewel het volledig van stof is, blijft het stevig overeind staan. Ook de afwerking en de naden zijn degelijk en oerstevig gemaakt. Helaas kan het enkel van de buitenkant worden afgedaan, en mag het niet worden uitgewassen. Maar als decoratief item is het natuurlijk heel erg stoer, zeker met het kroontje voorop het mandje, afgewerkt met een paar sierlijke lintjes.

Het linnen fotohart (prijs: ca. 4,50) is een gevuld stoffen hart, dat aan de voorkant gemaakt is van een warm-grijs linnen, net als de zojuist besproken mand, en aan de achterkant rood-met-witte stippen stof. Ditzelfde stof is ook gebruikt om het zacht-plasticen venstertje af te werken, waarachter een foto geschoven kan worden. Je kunt er voor kiezen om het stevige hartje neer te zetten, maar je kunt hem ook ophangen aan het dikke, katoenen koord dat aan de bovenkant bevestigd is. Wanneer je het hart neer wilt zetten (of ergens achter wilt haken) kun je het koordje bevestigen aan een witte knoop, dat aan de achterkant op het hartje bevestigd is. Het hartje kan wel worden uitgewassen. Beide zijn het leuke accessoires voor in de huiskamer of natuurlijk op de kinderkamer, en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Deze serie, die aangevuld kan worden met een fotohart Ster, is te krijgen in rood, blauw en roze. De kleuren en patronen komen ook in andere speelgoed en accessoires van Dushi go with Flo! voor.

Wil je weten waar Dushi go with Flo! te koop is? Zie hier de verkooppunten.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.