logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bescherm je Apple producten in stijl


Als je eenmaal gewerkt hebt met Apple producten, snap je al snel waarom mensen er zo’n fan van zijn. Ze werken heel intuïtief, zien er goed uit en de kwaliteit is ongeëvenaard. Aan de andere kant: daar is de prijs ook wel naar. Het is ook niet vreemd dat mensen er alles aan doen om hun dure aankopen te beschermen… zonder die strakke vormgeving te verliezen. Of je nu een glanzende nieuwe iPhone hebt, een slanke MacBook, of een stralende iPad, het zijn apparaten waar je best zuinig op mag zijn.

Beschermen in stijl

Gelukkig is het niet moeilijk om je Apple producten goed te beschermen. Er zijn heel wat merken die voor de verschillende devices een Apple hoes hebben ontwikkeld die de vormgeving en styling in ere houden. Laten we beginnen met de iPhone, ons vertrouwde metgezel die altijd binnen handbereik is. Je iPhone is niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een statement van jouw stijl. Dus waarom zou je genoegen nemen met een gewone, doorsnee hoes?

Jouw unieke iPhone

Er zijn talloze iPhone-hoesjes op de markt die functionaliteit combineren met stijl. Van slanke leren hoesjes tot kleurrijke siliconen covers, je hebt opties te over. Persoonlijk ben ik fan van leren hoesjes. Ze voelen niet alleen luxe aan, ze bieden ook een fijne grip en bieden ook uitstekende bescherming tegen stoten en vallen. Bovendien worden ze met de tijd alleen maar mooier naarmate het leer patina krijgt. Maar je kunt ook kleur bekennen en voor een vrolijk alternatief gaan, in een uitgesproken kleur of met een coole print.

Werken op je MacBook in stijl

Laten we nu eens kijken naar de laptop van Apple: de MacBook. Voor velen van ons is dit een onmisbare tool voor werk, school en creatieve projecten. Maar het is ook een kwetsbaar apparaat dat gemakkelijk krassen kan oplopen als je er niet goed voor zorgt. Een MacBook hoes is een must-have om je laptop in topconditie te houden. En gelukkig is er meer dan genoeg keuze: van slanke, doorzichtige hoesjes die de esthetiek van je MacBook behouden tot opvallende hoesjes die een unieke uitstraling toevoegen, de keuze is aan jou.

iPad, je trouwe metgezel

Als je jouw iPad optimaal gebruikt, dan kan hij jouw MacBook zo vervangen. Of je nu graag leest, films kijkt, notities maakt of tekent, je iPad is je trouwe metgezel. Maar net als bij de andere Apple-producten moeten we ervoor zorgen dat onze iPads goed worden beschermd. Ook voor de iPad zijn er genoeg stijlvolle beschermhoezen beschikbaar. Daarbij is er verschil tussen bescherming voor de achterkant, bescherming voor het scherm of voor allebei tegelijk. Er zijn zelfs robuuste hoezen voor extra bescherming tijdens avontuurlijke reizen. Heb je een Apple Pencil, controleer dan of je hem nog kunt opladen als je de hoes geplaatst hebt.

Conclusie

Het beschermen van je Apple-producten is niet alleen verstandig en duurzaam, het voegt ook een persoonlijk tintje toe aan je apparaten. Met de juiste beschermhoezen kun laten zien wie je bent. Of je nu gaat voor een luxe leren iPhone-hoes, een opvallende MacBook-cover of een veelzijdige iPad-hoes, er is altijd een optie die bij je past.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.