logo-liggend-wit-donkerblauw

Ben jij al klaar voor Destiny 2: Lightfall?


De nieuwste uitbreiding voor Destiny 2: Lightfall is vanaf 28 februari te spelen op je favoriete console of gamecomputer. Om je alvast lekker te maken voor deze nieuwe expansie, heeft Bungie een trailer gelanceerd waarin je wordt meegenomen naar de pas ontdekte metropool Neomuna, waar je kennismaakt met de Neptunes.

Merchandise koop je bij:

Neomuna

De trailer laat de omvang van Calus’ invasie in Neomuna zien en toont Guardians die zich een weg door de stad banen met behulp van de nieuwe Darkness-subklasse genaamd Strand. Spelers maken daarnaast kennis met de verdedigers van Neomuna. Deze heten de ‘Cloud Striders’ en vragen de Guardians om hulp om hun volk tegen de aanval te beschermen.

Voorbereiden op de komst van de Witness

Spelers werken in het huidige Destiny 2: Season of the Seraph aan het herstel van de Warmind genaamd Rasputin. Dit doen ze om zich voor te bereiden om de komst van de Witness. Spelers kunnen nog tot het einde van het seizoen deelnemen aan Moments of Triumph, waarmee ze hun prestaties van het afgelopen jaar in Destiny 2 kunnen eren. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari.

Weapons en gear

De trailer toont nieuwe wapens en armor die spelers in de aankomende uitbreiding kunnen verkrijgen. Daarnaast toont de trailer zogenoemde ’tangles’. Tangles zijn bundels met quantum strands. Spelers die de nieuwe subklasse Strand gebruiken, kunnen hiermee voorwerpen en wezens weven. Ook kunnen ze tangles inzetten voor wapengerelateerde doeleinden.

Details van de nieuwe wapens en armor die in de trailer worden getoond:

  • Final Warning – Deze Strand Sidearm schiet tracking-kogels die vijanden in de buurt opzoeken.
  • Deterministic Chaos – Een Void Machine Gun die vijanden ritmisch verzwakt terwijl hij schiet.
  • Winterbite – Een Stasis Exotic Glaive die vijanden bevriest door middel van ijsbollen. Vijanden worden hierdoor kwetsbaar voor een vervolgaanval.
  • Cyrtarachne’s Façade – Deze Exotic helm geeft extra bescherming. Hunters krijgen namelijk armor en flinch resistance wanneer zij de grapple-actie gebruiken.
  • Abeyant Leap – Wanneer Titans hun barricade gebruiken met deze Exotic leg armor, spawnen er zoekende projectielen en geeft het de drager armor.
  • Swarmers – Met deze nieuwe Exotic leg armor kunnen Warlocks een Threadling creëren die vijanden infecteert en aanvalt wanneer ze tangles vernietigen.

De trailer toont ook de Quicksilver Storm catalyst-upgrade. Hiermee creëren de granaatkogels van de Exotic Auto Rifle tangles die naar vijanden kunnen worden gegooid. Quicksilver Storm is nu beschikbaar voor alle Guardians die Lightfall pre-orderen.

Spelers kunnen momenteel met Season of the Seraph en Moments of Triumph aan de slag om zich voor te bereiden op het volgende hoofdstuk in de Light and Darkness-saga.

Games koop je online bij:

Introductie van Strand

In de nieuwste trailer van Destiny 2: Lightfall wordt Strand, de volgende Darkness-subklasse, geïntroduceerd. De trailer laat zien hoe Guardians hun Strand-vaardigheden kunnen gebruiken in de neon-stad Neomuna. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.

Lees hieronder meer over de nieuwe Strand Supers:

  • Warlock Broodweaver: Needlestorm – Warlocks toveren een golf van Strand-raketten tevoorschijn terwijl ze zweven in de lucht. Zodra de raketten hun vijanden raken, ontploffen ze en veranderen ze in Threadlings die achter de dichtstbijzijnde vijanden aangaan.
  • Titan Berserker: Blade Fury – Titans wevens grote messen op hun armen en zwerven over het slagveld met lichte en zware aanvallen. Met lichte aanvallen kunnen Titans snel op vijanden inbeuken en energie opbouwen voor hun zware aanval. Tijdens de zware aanval vuren Titans met hun zwaarden projectielen af die vijanden ophangen en uitschakelen.
  • Hunter Threadrunner: Silkstrike – Hunters weven een pijl met touw die hun vijanden neerslaat. De lichte aanval gooit de pijl naar voren om een enkele vijand te raken. Het raken van een vijand met de punt van de pijl geeft bonusschade en het verslaan van vijanden op deze manier zorgt ervoor dat ze ontploffen. Bij de zware aanval slingert de pijl rond in een groot gebied en beschadigt alle vijanden die in de buurt staan.

Door Strand heeft elke klasse toegang tot de nieuwe Grappling Hook-vaardigheid. Deze geeft spelers de kracht om door Neomuna rond te slingeren en het op te nemen tegen de Shadow Legion.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.