logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win goodies voor Ben 10 tegen het Universum: De Film

Cartoon Network’s “Ben 10” neemt het hele universum over (letterlijk) met de wereldpremière van “Ben 10 tegen het Universum: De Film” op zaterdag 10 oktober. De tv-film is beschikbaar voor fans van over de hele wereld. De film wordt in Nederland uitgezonden om 10:50 uur op Cartoon Network.

Het verhaal

De tv-film vol actie vertelt het verhaal over een vijand uit Ben zijn verleden die nu terugkeert om dubbel zoveel schade aan te richten aan Team Tennyson en de aarde. Ben moet noodgedwongen de ruimte in om de wereld te redden. Ondertussen werken Gwen en Opa Max, in de afwezigheid van Ben, samen om de wereld te beschermen. Wanneer Ben in de war is gebracht door de slechterik in de ruimte, moet onze held een manier bedenken om terug te keren naar de aarde om deze te redden!

Het succes van Ben 10

Het vierde seizoen van Ben 10 start op zaterdag 3 oktober en wordt afgetrapt met een half uur durende special die fans meeneemt op een reis naar Tokio. Ben 10 is dit jaar al door 2,7 miljoen kinderen bekeken op Cartoon Network en Boomerang. De serie is geproduceerd door Cartoon Network Studios in samenspraak met Man of Action Entertainment (Big Hero 6Generator Rex). Uitvoerend producent was John Fang (Mixels, Genera tor Rex).

Bekijk hier de trailer van Ben 10 tegen het Universum

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.