logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Beleef bizarre avonturen met de GobSmax monstertuck


img_9516

Gob Smax kunnen wel eens de nieuwe rage worden onder jongens. Het heeft in ieder geval alles in huis om een succes te worden: ze zijn grappig, een tikje stoer, lekker brutaal en vooral heel bizar. De Gob Smax zou je kunnen omschrijven als een soort bal, waarop een vreemd gezicht is afgebeeld. Je kunt deze bal openen, waarbij er een schreeuwerig uiterlijk ontstaat: grote tanden, uitstekende tong. Of beter: voer er stunts mee uit, want na een flinke smakkerd opent hij ook. De Gobsmax zijn gemaakt om mee te stunten. Je kunt er lekker wild mee omgaan, dat vinden ze heerlijk!

Dynamisch

img_9520

Toch zijn de Gob Smax niet bedoeld als lomp of irritant brutaal. Ze zijn juist stoer en sterk, die grote bek moet je dan maar voor lief hebben. Dat heb je ook wel nodig als je zo extreem wil stunten! De speelsets bestaan namelijk uit gave voertuigen of een enorme Gobsmax Big Mouth Case, waarmee je de Gobsmax poppetjes kunt lanceren. De Big Mouth Case kun je daarbij gebruiken als doelwit, als je bijvoorbeeld de Monster Truck bezit.

Monster Truck

De speelsets voegen dus echt iets toe aan de Gob Smax, en dat is wel cool. Vaak worden sets gewoon gebruikt als aanvulling, als decoratie. Maar neen, in dit geval hebben ze ook echt nut. En ze zijn Cool. Zo kun je met de Monster Truck recht over je Gobsmax heenrijden. Een speciaal mechanisme onder de Monster Truck zorgt ervoor dat ze netjes in de bagageruimte terecht komen. Daar is ruimte voor ongeveer drie poppetjes. Wil je ze eruit halen? Dan keer je de wagen om en druk je op een knopje op de achterkant. De klep opent en de Gobsmax vallen eruit!

Er is meer

Maar wacht: er is meer! Dat zouden ze op die verkoopfilmpjes op televisie zeggen, en daar hebben ze in dit geval helemaal gelijk in. Boven op de Monster Truck hen je namelijk drie mooie plekjes om een Gob Smax neer te leggen. Achter het stuur zit een mooie ronde kuil, maar ook boven de wielen, in het spatbord. Als je er daar eentje inlegt, gaat hij meedraaien met de wielen. Bizar! Trek je de spatborden naar achter, dan heb je twee katapulten beschikbaar om de Gobsmax af te schieten. Klaar voor actie? Ik dacht het wel!

– Gobsmax Single Pack (4,99 euro) met één mystery Gobsmax
Gobsmax Double Pack (9,99 euro) met een launcher, een zichtbare en een mystery Gobsmax
Gobsmax 3 Pack (14,99 euro) met een launcher, twee zichtbare en een mystery Gobsmax
Gobsmax 5 Pack (19,99 euro) met een launcher, vier zichtbare en een mystery Gobsmax
Gobsmax Big Mouth Case (22,99 euro) met een launcher en een Gobsmax
Gobsmax Monster Truck (32,99 euro) met twee vaste launchers en een Gobsmax

Website Gobsmax

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.