logo-liggend-wit-donkerblauw

Beleef avonturen in De Ontdekfabriek!


De OntdekfabriekWil je echt eens iets héél anders voor je kinderfeestje? Bij de ontdekfabriek ben je aan het goede adres. Zeker weten dat je dan een bijzondere en toffe dag hebt! Een maand na het feestje hebben de kinderen het er nog over.

De activiteit is geschikt voor:
De ontdekfabriek is voor kinderen (en hun familie) van 6 tot 12 jaar. Een kinderfeestje is het leukst voor kinderen vanaf 8 jaar. Zowel jongens als meisjes beleven er een leuke dag. Vooral met slecht weer is het ideaal, aangezien het een binnenlocatie is.

Deze activiteit(en) kan je hier doen:
Het is gewoon te veel om op te noemen wat je er allemaal kunt doen. Hieronder een aantal activiteiten. Je kan kijken naar 2 verschillende speelfilms. De een gaat over uitvindingen en de ander over hoe je zelf speelgoed maakt. Er is een scraphoek waarin je oude apparaten uit elkaar mag schroeven. En dan natuurlijk nieuwe uitvindingen bouwen van de losse onderdelen. In de magische ‘greenscreen’ studio kan je je eigen filmscène maken. Kijk op de site voor nog veel meer technische en leuke activiteiten.

Tijdsduur van het feestje:
Je mag zelf bepalen hoe lang je blijft, maar meestal duurt een kinderfeestje bij de ontdekfabriek 3,5 tot 4 uur.

Eten en drinken op de locatie:
Bij de prijs zitten poffertjes en onbeperkt ranja inbegrepen. Zelf eten en drinken meebrengen is niet toegestaan. Warm en koud drinken is bij de ontdekfabriek te koop, net als eenvoudige broodjes en chips of een plak cake. Wanneer je een verjaardagscake wilt, kan je die voor €12,50 extra bijbestellen.

Handig om te weten:
De jarige wordt ontvangen met een leuk cadeau en er word samen met vrienden en vriendinnen gezongen.

Informatie
Leeftijd: het leukst voor kinderen van 8 – 12 jaar, maar kan al vanaf 6 jaar
Kosten: € 11,- per kind, daarbij € 25,- per reservering
volwassenen betalen de normale entreeprijs van € 7,50

De ontdekfabriek
Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven (Strijp-S)
Geopend op zondag 11.00-17.00, woensdag 13.00-18.00 en t/m april 2014 zaterdag 13.00-18.00
Website: deontdekfabriek.nl

[disclaimer]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.