logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk hier de stoere Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren Edition


Bowers & Wilkins, het gerenommeerde Britse premium audiomerk, heeft een nieuwe versie van zijn bekroonde draadloze luidspreker gelanceerd in samenwerking met zijn jarenlange partner McLaren Automotive. Maak kennis met de nieuwe Zeppelin McLaren Edition. De nieuwe McLaren-geïnspireerde versie viert zowel de samenwerking tussen twee toonaangevende performance merken als de 60e verjaardag van McLaren.

Het beste geluid ontmoet legendarisch McLaren ontwerp

Na het succes van de Px8 McLaren Edition hoofdtelefoon heeft Bowers & Wilkins een speciaal ontworpen versie van de draadloze Zeppelin-luidspreker ontwikkeld, met een afwerking in Galvanic Grey en subtiele accenten in Papaya Orange, geïnspireerd op de ontwerpbenadering van McLaren Automotive. De Zeppelin is een compleet stereosysteem in één apparaat, een draadloze smart speaker die speciaal voor het streaming tijdperk is ontworpen. Hij beschikt over speciale linker- en rechterluidsprekers rond een centrale, grote subwoofer, allemaal aangedreven door 240 W versterking. Het resultaat is kamervullend stereogeluid waar geen enkele concurrent aan kan tippen.

Verbeterde multi-room mogelijkheden en nieuwe streamingdiensten

Tegelijk met de lancering van de nieuwe Zeppelin McLaren Edition introduceert Bowers & Wilkins draadloze multi-room mogelijkheden. Het nieuwe model en alle compatibele Zeppelins profiteren nu van uitgebreide multi-room compatibiliteit met zowel de Panorama 3 als het Formation portfolio van draadloze luidsprekers. Dit stelt gebruikers van Bowers & Wilkins in staat om hun draadloze luidsprekersysteem in huis naadloos aan te sluiten en te configureren, alles eenvoudig in te stellen en te bedienen via de Bowers & Wilkins Muziek-app voor ultiem gemak.

Geïnspireerd door 60 jaar McLaren

Bowers & Wilkins kondigt ook een exclusieve versie van de Zeppelin aan, gemaakt om de 60e verjaardag van McLaren en de nalatenschap van Bruce McLaren te vieren. Van de Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition worden slechts zestig exemplaren geproduceerd. Deze gelimiteerde versie heeft op de racekleuren geïnspireerde kleuren, waaronder een Papaya Orange afwerking, waardoor het onmiddellijk herkenbare silhouet van de Zeppelin nog opvallender is. Een Speedy Kiwi op de achterkant van het product een eerbetoon is aan de baanbrekende visie van Bruce McLaren. De zestig limited-edition modellen zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde McLaren-dealers.

Een pure performance partnerschap

Sinds 2015 is Bowers & Wilkins verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de high-performance audiosystemen in de supercars en hypercars van McLaren Automotive. De samenwerking is gebaseerd op stevige technische fundamenten en is geworteld in de gedeelde waarden van beide merken om de hoogst mogelijke prestaties te leveren. Onlangs heeft Bowers & Wilkins nauw samengewerkt met de ontwerp- en engineeringteams van McLaren om het audiosysteem in de nieuwste supercar van het bedrijf – de McLaren 750S – te ontwikkelen en optimaliseren. Net als zijn voorgangers beschikt de 750S over de nieuwste luidsprekertechnologieën, ontwikkeld in Southwater, waar het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Bowers & Wilkins sinds 2019 is gevestigd en op slechts 30 mijl van het McLaren Technology Centre in Woking.

De Zeppelin McLaren Edition is vanaf 11 oktober verkrijgbaar via de website van Bowers & Wilkins en bij Coolblue, terwijl het limited edition 60th Anniversary-model verkrijgbaar is bij geselecteerde McLaren-dealers.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.