logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk hier de filmposter en de trailer van De Film van Dylan Haegens

De-film-van-Dylan-Haegens_ps_1_jpg_sd-low

Onlangs lieten YouTube sensatie Dylan Haegens en Just Film Distribution de trailer en filmposter van de gloednieuwe familiefilm De Film van Dylan Haegens zien. Die kunnen we je natuurlijk niet onthouden! De film bevat de kenmerkende humor en spanning die fans van het YouTube kanaal gewend zijn en dat is terug te zien in de gloednieuwe trailer en filmposter. Haegens toonde de trailer en filmposter als eerste via zijn eigen YouTube kanaal dat ruim 1,3 miljoen volgers heeft. Dit resulteerde in meer dan 340.000 views in 24 uur en is daarmee in Nederland de best bekeken trailer in korte tijd. De Film van Dylan Haegens is een samenwerking tussen Dylan Haegens, 2CFilm en Just Film Distribution en is vanaf  15 augustus te zien in België en draait vanaf 16 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Met 1,3 miljoen abonnees op YouTube is Dylan Haegens al jarenlang een begrip in de wereld van social media. Hij is de eerste Nederlandse YouTuber die de hoofdrol speelt als zichzelf in een bioscoopfilm. De regie is in handen van Bas van Teylingen en Dylan Haegens, voor de getalenteerde YouTube-ster is dit tevens zijn regiedebuut.

Klik op onderstaande afbeelding en bekijk hier de trailer van De Film van Dylan Haegens:

Waar gaat De Film van Dylan Haegens over?

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

De productie is in handen van 2CFILM en Liever Sociaal, het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman, in co-productie met Online Cookie Collective. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De Film van Dylan Haegens is vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Volg De Film van Dylan Haegens via Instagram

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.