logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de wereld door een magische Harry Potter-bril

Tovenaars, heksen en dreuzels, verzamel je! Er is namelijk een coole serie brillen geland, gebaseerd op de magische wereld van Harry Potter. Hoewel de boeken en films al meer dan 20 jaar oud zijn, zijn ze nog net zo populair als destijds. Jong en oud smullen van de magische avonturen, spannende momenten en fantastische creaties van J.K. Rowling.

Trendy

Je kunt met deze nieuwe brillencollectie zelf bepalen hoe ver je gaat met de Harry Potter-vibe: je kunt gaan voor het authentieke ronde brilletje van onze favoriete tovenaar, maar je kunt ook gaan voor één van de trendy monturen die gestyled zijn rondom de tovenaarshuizen van Zweinstein. Zo laten je kinderen vol trots zien dat ze fan zijn van de serie en geloven in magie. En wie weet gebeuren er vanzelf magische dingen!

Lees hier hoe je alle Harry Potter-films in de juiste volgorde bekijkt!

Merchandise koop je bij:

Stevige kinderbril

De nieuwe kinderbrillen collectie van Specsavers is dan ook geïnspireerd op deze fantastische wereld en is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van stevig materiaal. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met Warner Bros Consumer Products en is geïnspireerd op Harry Potter. De Harry Potter brillencollectie bestaat uit twee ronde en twee rechthoekige monturen en is geschikt voor kinderen van 8-11 jaar. Ieder montuur is gemaakt van lichtgewicht acetaat en metaal met flexibele scharnieren, zijn ze stevig genoeg om alle avonturen van de dag te doorstaan. De brillen zijn verkrijgbaar als gewone bril of als zonnebril voor €89,-.

HARRY POTTER™ 01

De eerste Harry Potter-bril is een echt retro-montuur volgens de stijl van de jaren 70. De bril ziet er wat streng en kracht uit, maar tovert je kind direct om in een stoere tovenaar. Op het montuur zie je subtiel een Harry Potter-logo aan de zijkant en verborgen bliksemschichten op de randen. Hij is gemaakt van metaal met een chocoladebruine neusbrug en voorkant. Door de flexibele scharnieren en acetaat uiteinden is de bril niet alleen comfortabel, maar ook stevig.

HARRY POTTER™ 02

Dit montuur is de échte bril van Harry Potter, misschien wel het meest kenmerkende element van Harry Potter (naast zijn litteken in de vorm van een bliksemschicht). De bril is gelukkig een stuk minder breekbaar dan het montuur in de films (hoe vaak heeft Hermelien die al niet moeten repareren?) Het Harry Potter brilmontuur is gemaakt van dun zilverkleurig metaal met een zwarte belijning aan de voorkant en bijpassende uiteinden van acetaat. De bril is afgewerkt met geëtst Harry Potter™ logo en natuurlijk de bliksemschicht aan de zijkant en linker binnenkant.

HARRY POTTER™ 03 – GRIFFOENDOR

Staat die toffe ronde bril van Harry Potter je toch niet zo mooi? Geen probleem. De Harry Potter-collectie heeft ook een aantal rechthoekige monturen, waarmee je alsnog in de Hogwarts Express kunt stappen. Deze bril is speciaal voor de Griffoendor fans. Gemaakt van lichtgewicht acetaat met flexibele scharnieren. De naam Griffoendor, de bijpassende kleuren en details op de zijkanten kunnen natuurlijk niet ontbreken.

HARRY POTTER™ 03 – ZWADDERICH

Meer een liefhebber van Draco Malfidus? Zwadderich fans kunnen hun trouw tonen aan het beruchte Zweinstein huis met dit stijlvolle, rechthoekige montuur, met de Zwadderich huisnaam, kleuren en details op de zijkanten. De bril is gemaakt van lichtgewicht acetaat met flexibele scharnieren.

De collectie, bestaande uit vier monturen, is vanaf nu verkrijgbaar in alle Specsavers winkels.  

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.