logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de videoclip van Pharrell Williams voor Verschrikkelijke Ikke 3: Yellow Light


verschrikkelijke ikke 3Pharrell Williams heeft zojuist de videoclip vrijgegeven van zijn nieuwe nummer ‘Yellow Light’ dat te horen zal zijn op de soundtrack van de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, DESPICABLE ME 3 (VERSCHRIKKELIJKE IKKE). Op 23 juni a.s. verschijnt de volledige soundtrack van DESPICABLE ME 3 waar o.a. vijf nieuwe nummers van Williams op zullen staan.

Pharrell Williams schreef eerder al originele songs voor de soundtracks van Despicable Me en Despicable Me 2, waaronder de nr. 1 hit ‘Happy’ van de soundtrack van Despicable Me 2. ‘Happy’ werd in 2014 na 35 weken in de Top 40 te hebben gestaan de grootste hit uit deze lijst ooit. Het is daarnaast recordhouder van de langstgenoteerde Top 40-hit allertijden.

De soundtrack van Verschikkelijke Ikke 3 is vanaf 23 juni verkrijgbaar. Daar staan maar liefst 5 nummers op van Pharrell Williams! Benieuwd naar de hele lijst met nummers op deze vd?

Despicable Me 3 Tracklisting:
1. Yellow Light – Pharrell Williams
2. Hug Me – Pharrell Williams feat. Trey Parker
3. Bad – Michael Jackson
4. Take On Me – a-ha
5. Papa Mama Loca Pipa – The Minions
6. There’s Something Special – Pharrell Williams
7. Tiki Babeloo – The Minions
8. Freedom – Pharrell Williams
9. Doowit – Pharrell Williams
10. 99 Luftballoons – Nena
11. Into The Groove – Madonna
12. Chuck Berry – Pharrell Williams
13. Fun, Fun, Fun – Pharrell Williams
14. Despicable Me – Pharrell Williams
15. Despicable Me 3 Score Suite – Heitor Pereira
16. Malatikalano Polatina – The Minions

Lees ook onze recensie over Verschrikkelijke Ikke 3

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.