logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van Venom: The Last Dance

Venom: The Last Dance wordt de laatste film uit de Venom-trilogie. In deze film kruipt Tom Hardy opnieuw in de huid van Venom, een van Marvels meest unieke en complexe personages. Deze laatste film belooft een spannende afsluiting te worden van het verhaal van Eddie Brock en zijn symbiotische partner Venom.

Een onverwachte wending

Het verhaal begint met Eddie en Venom die op de vlucht zijn voor hun respectievelijke vijanden. Terwijl ze proberen te ontsnappen aan de gevaren die hen achtervolgen, worden ze geconfronteerd met onmogelijke keuzes en gevaarlijke bondgenoten. Het net sluit zich langzaam rondom hen, wat hen dwingt om een ingrijpende beslissing te nemen die hun lot voor altijd zal veranderen. Deze beslissing markeert het einde van de ‘laatste dans’ van Venom en Eddie, waarbij hun vriendschap en gezamenlijke kracht op de proef worden gesteld als nooit tevoren.

Bekijk de trailer van Venom: The Last Dance

Sterrencast

De film beschikt over een indrukwekkende cast, met naast Tom Hardy, ook topacteurs zoals Chiwetel Ejiofor, bekend van zijn rollen in “12 Years a Slave” en “Doctor Strange”, en Juno Temple, die schitterde in “Ted Lasso” en “The Dark Knight Rises”. Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach en Stephen Graham completeren de sterrencast, elk met hun eigen unieke bijdrage aan dit spannende verhaal.

Regie en productie

De regie is in handen van Kelly Marcel, die ook het scenario heeft geschreven. Marcel is geen onbekende in het Venom-universum, aangezien ze eerder heeft bijgedragen aan de scripts van de voorgaande films. Het scenario is gebaseerd op een verhaal ontwikkeld door Tom Hardy en Kelly Marcel zelf, wat de film een extra persoonlijke en diepgaande touch geeft.

De productie van de film ligt in de ervaren handen van Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy en Hutch Parker. Elk van deze producenten heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de filmindustrie, en hun gezamenlijke ervaring en visie beloven een epische afsluiting voor de Venom-trilogie.

VENOM: THE LAST DANCE draait vanaf 24 oktober a.s. alleen in de bioscoop.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.