logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van Mother of the Bride

Netflix heeft de anticipatie van vele kijkers aangewakkerd door de eerste beelden vrij te geven van “Mother of the Bride”, een veelbelovende romantische komedie waarin Brooke Shields de rol van Lana, de moeder van de bruid, op zich neemt. Shields wordt vergezeld door een getalenteerde cast, waaronder Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Rachael Harris en Chad Michael Murray, die samen een verhaal vertellen dat naar verwachting kijkers zal betoveren met zijn mix van liefde, humor en misschien een vleugje drama.

Geregisseerd door Mark Waters, wiens eerdere werken zoals “Mean Girls” en “Freaky Friday” alom gewaardeerd werden, belooft “Mother of the Bride” een film te zijn die zowel hartverwarmend als vermakelijk is. Met een releasedatum gepland op 9 mei, belooft Netflix kijkers een heerlijke traktatie te bieden die perfect is om in te duiken tijdens een gezellige avond thuis.

Bekijk de trailer van Mother of the Bride

Over Mother of the Bride

Het verhaal draait om Lana, gespeeld door Brooke Shields, wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar dochter Emma terugkeert uit het buitenland met groot nieuws: ze gaat trouwen. Maar dat is niet alles – de bruiloft zal plaatsvinden in Thailand, en wel binnen een maand! Wat een vreugdevolle aankondiging zou moeten zijn, wordt echter al snel een bron van stress en complicaties voor Lana, vooral wanneer ze ontdekt dat de man die het hart van Emma heeft veroverd, niemand minder is dan de zoon van de man die haar hart jaren geleden brak.

Deze onverwachte wending voegt een extra laag van complexiteit toe aan het verhaal, en belooft de kijkers op een emotionele achtbaan te nemen terwijl Lana en Emma navigeren door de uitdagingen van liefde, vergeving en familiebanden. Met een cast van getalenteerde acteurs die ongetwijfeld hun personages tot leven zullen brengen, lijkt “Mother of the Bride” een film te zijn die zowel ontroerend als hilarisch zal zijn, met genoeg momenten die kijkers doen lachen, huilen en meeleven.

Een avond vol liefde, lachen en misschien zelfs een traantje

Al met al lijkt “Mother of the Bride” een veelbelovende toevoeging aan het aanbod van Netflix, en met de reputatie van de betrokken filmmaker en de indrukwekkende cast, kunnen kijkers zich verheugen op een onvergetelijke kijkervaring die hen nog lang zal bijblijven. Dus markeer 9 mei in je agenda en bereid je voor op een avond vol liefde, lachen en misschien zelfs een traantje, terwijl je meegenomen wordt op dit betoverende avontuur met Lana en haar dochter Emma in “Mother of the Bride”.

Mother of the Bride is vanaf 9 mei te zien op Netflix

streaming-banner-netflix

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.