logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over de komische actiefilm Argylle

Argylle is een film van het verknipte brein van Matthew Vaughn (Kingsman-franchise, Kick-Ass) en is een scherpzinnige, grensverleggende, wereldomspannende spionagethriller. Samen met Aiden, een spion met een kattenallergie, racet Elly (met haar kat Alfie in haar rugzak) de wereld over om de moordenaars een stap voor te blijven als de grens tussen haar fictieve en echte wereld begint te vervagen.

Argylle draait vanaf 1 februari in de bioscoop.

Over Argylle

Bryce Dallas Howard (Jurassic World-franchise) vertolkt de rol van Elly Conway, de teruggetrokken auteur van een serie succesvolle spionageromans, die ’s avonds het liefst lekker thuis op de bank zit met haar laptop en haar kat Alfie. Maar als de fictieve plots van Elly’s boeken – over geheim agent Argylle en zijn missie om een wereldwijd spionagenetwerk te ontmantelen – steeds meer gaan lijken op de geheime activiteiten van een echte spionagedienst, is het afgelopen met die rustige avondjes thuis.

Bekijk de trailer van Argylle

Cast van Argylle

Over de makers

Argylle wordt geregisseerd en geproduceerd door Matthew Vaughn, naar een scenario van Jason Fuchs (I Still See You). De film wordt geproduceerd door Matthew Vaughn, Adam Bohling (Kingsman-franchise), Jason Fuchs en David Reid (Kingsman-franchise). Uitvoerend producenten zijn Adam Fishbach, Zygi Kamasa, Carlos Peres en Claudia Vaughn.

Apple Original Films presenteert, in samenwerking met MARV, een Cloudy-productie. ARGYLLE wordt gedistribueerd door Universal Pictures.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.