logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de officiële trailer van Housekeeping for beginners


De veelgeprezen filmmaker Goran Stolevski presenteert een meeslepende film die diep graaft in de universele waarden van familie. Zijn nieuwste werk onderzoekt niet alleen de betekenis van onze biologische verwantschappen, maar werpt ook een scherp licht op de familiebanden die we zelf kiezen.

Plotselinge wendig in het leven

In het hart van het verhaal staat Dita, een vrouw die nooit de roeping van het moederschap heeft gevoeld. Haar wereld wordt echter op zijn kop gezet wanneer ze zich plotseling geconfronteerd ziet met de verantwoordelijkheid voor de twee dochters van haar beste vriendin. Deze plotse wending dwingt haar om voor de kleine, levendige Mia en de rebelse tiener Vanesa te zorgen, twee meisjes met elk hun eigen uitdagingen en temperamenten.

Samen staan we sterk

Het samenbrengen van deze drie sterke persoonlijkheden zorgt voor een explosieve mix, waarbij conflicten en meningsverschillen onvermijdelijk zijn. Maar te midden van de chaos en de tegenstellingen groeien ze geleidelijk uit tot een hecht gezin, dat gedwongen wordt om samen te werken en voor elkaar te zorgen in een wereld die niet altijd even vriendelijk is.

Bekijk de trailer van Housekeeping for beginners

Emoties en verbondenheid

Door de film heen wordt de kijker meegesleept op een emotionele reis, waarbij de personages geconfronteerd worden met hun eigen angsten, twijfels en diepste verlangens. Terwijl ze worstelen met hun eigen demonen, ontdekken ze ook de kracht en de schoonheid van onverwachte verbondenheid. Samen moeten ze de obstakels overwinnen die hen dreigen te scheiden, en vechten ze voor het kostbare gezin dat ze samen hebben gevormd.

Met een aangrijpend verhaal, genuanceerde personages en krachtige thema’s weet Stolevski’s film de kijker te raken en te inspireren. Het is een ode aan de veerkracht van de menselijke geest en een herinnering aan de waarde van liefde, vergeving en opoffering binnen de complexe dynamiek van familierelaties.

Houskeeping for beginners draait vanaf 11 april a.s. alleen in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.