Bekijk de nieuwste trailer van Rampage


rampage filmposterDe afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt. Maar een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Met naast Dwayne Johnson, de voor een Oscar® genomineerde Naomie Harris (‘Moonlight’), Malin Akerman (tv-serie ‘Billions’), Jake Lacy (tv-serie ‘Girls’), Joe Manganiello (tv-serie ‘True Blood’), Jeffrey Dean Morgan (tv-serie ‘The Walking Dead’), P.J. Byrne (‘The Wolf of Wall Street’), Marley Shelton (‘Solace’), Breanne Hill (‘San Andreas’), Jack Quaid (‘The Hunger Games: Catching Fire’) en Matt Gerald (tv-serie ‘Daredevil’).

Het scenario is van Ryan Engle en Carlton Cuse & Ryan J. Condal en Adam Sztykiel. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige videogame.

Vanaf 19 april 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.