logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de eerste trailer van TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES


Als de Teen Titans het witte doek op gaan, dan doen ze het groots! De bioscoopfilm TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits.

Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve  zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen; Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen… Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.

Will Arnett (‘The LEGO® Batman Movie’) en Kristen Bell (‘Frozen’) lenen hun stemmen uit aan de eerste bioscoop verfilming ooit van DC Entertainment en Cartoon Network’s geanimeerde tv-serie. Greg Cipes (tv-serie ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’) schittert daarnaast als Beast Boy, Scott Menville (tv-serie ‘Spider-Man’) als Robin, Khary Payton (‘The Walking Dead’) als Cyborg, Tara Strong (de ‘My Little Pony’ franchise) als Raven, en Hynden Walch (tv-serie ‘Adventure Time with Finn & Jake’) als Starfire, net als in de tv-serie.
De Nederlandse stem-acteurs worden later bekend gemaakt.

De film is geregisseerd door Aaron Horvath en Peter Rida Michail, naar een scenario van Michael Jelenic en Horvath, en gebaseerd op karakters van DC. Peter Rida Michail, Will Arnett en Peggy Regan hebben de film geproduceerd, met Sam Register, Jelenic en Horvath als uitvoerende producenten. Behalve Arnett, hebben allen ook meegewerkt aan de ‘Teen Titans GO!’ tv-series meegewerkt.

Vanaf 8 augustus 2018 te zien in de Nederlandse bioscoop

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.