logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de beste voetbal-documentaires en series op Viaplay

Viaplay tipt de volgende documentaires en series voor wie, tussen de WK-wedstrijden door, geen genoeg kan krijgen van voetbal.

Piers Morgan Uncensored: 90 Minutes with Ronaldo

Het is een veelbewogen jaar voor Cristiano Ronaldo. Middels een exclusief interview met Piers Morgan heeft Ronaldo de stilte doorbroken en zijn waarheid gedeeld, met zijn onmiddellijke vertrek bij Manchester United als gevolg.

Nadia Nadim – Game changer?

Nadia Nadim kwam in opspraak door haar ambassadeurschap voor het WK in Qatar. Een weloverwogen besluit van de wereldberoemde voetbalster gebaseerd op haar wens om ruchtbaarheid te geven aan het vrouwenvoetbal in het Midden-Oosten en anderen te inspireren. In deze documentaire volgen wij haar tijdens haar herstel van een blessure en de worsteling met de media.

Legends of the Burndesliga

De Bundesliga is een van de beste competities ter wereld en een aantal van de grootste en meest iconische managers en spelers hebben in de loop der jaren hun stempel gedrukt op de Duitse competitie.

The Phenomenom: The definitive story of Ronaldo

In de jaren 90 tekende Nike twee levenslange talentencontracten. Een daarvan was met Michael Jordan. De andere was met een 20-jarige Braziliaan – Ronaldo Nazário. Ronaldo was een van de beste voetballers ter wereld maar dat ging snel bergafwaarts door blessures en de media.

Premier Panel

Viaplay’s ongeevenaarde line-up van deskundigen; Jaap Stam, Jonas Olsson en Fredrik Ljunberg komen samen om de actuele thema’s van de Premier League te bespreken.

Maradona: The Fall

Een kijkje achter de schermen bij een van de meest controversiële momenten in de sportgeschiedenis. In 1994 werd Diego Maradona uit het WK gegooid toen hij na de wedstrijd niet slaagde voor een drugstest.


Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.