logo-liggend-wit-donkerblauw

Deze bekende Nederlanders spreken de stemmen in van The Addams Family

The Addams Family 1

Ter gelegenheid van Halloween is vandaag de Nederlandse stemmencast van THE ADDAMS FAMILY bekend gemaakt. Paul Groot en Monic Hendrickx hebben de stemmen ingesproken van Gomez en Morticia Addams. Vajèn van den Bosch en Roman Derwig zullen te horen zijn als hun kinderen, Wednesday en Pugsley. Tjitske Reidinga is Margaux Needler en Pip Pellens haar dochter Parker Needler. Cees Geel spreekt de stem in van Oom Fester en Lenette van Dongen is Omi. Raymonde de Kuyper en Raymond Thiry zijn te horen als de ouders van Morticia. De Nederlandse acteur Carel Struycken, die in de live-action bioscoopfilms Lurch heeft gespeeld, zal te horen zijn als Lurch.

Is jouw familie vreemd? Echt niet! The Addams Family is terug in de allereerste animatiefilm over deze grappige griezelfamilie. Na het zien van de bijzondere, bizarre en gekke Addams Family is jouw eigen familie lang niet zo vreemd meer.

Ga direct naar The Addams Family op BOL.com.

Volledige stemmencast:

Paul Groot – Gomez Addams
Monic Hendrickx – Morticia Addams
Tjitske Reidinga – Margaux Needler
Vajèn van den Bosch – Wednesday Addams
Pip Pellens – Parker Needler
Roman Derwig – Pugsley Addams
Cees Geel – Oom Fester
Lenette van Dongen – Omi
Raymonde de Kuyper – de moeder van Morticia
Raymond Thiry – de vader van Morticia
Carel Struycken – Lurch

Trailer

The Addams Family draait vanaf 4 december in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Bekijk hier de nieuwe Nederlands gesproken trailer. Ga je de film toch thuis bekijken? Zorg dan voor de beste soundbar zodat je toch jouw eigen bioscoop thuis hebt!

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.