logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Halloween suggestie: Beetlejuice in 4K


Wat zal je doen als je na jouw overlijden als geest terugkeert naar je huis en dit blijkt verkocht te zijn? Rondspoken natuurlijk! Als een van de eerste oeuvres van de regisseur Tim Burton is Beetlejuice een komische must-have voor iedere horrorfanaat. Herbeleef deze klassieker nu in 4K Ultra HD.

Wat moet een stel yuppiespoken (Geena Davis en Alec Baldwin) beginnen wanneer hun “aparte” optrekje in New England onder de voet gelopen wordt door trendy New Yorkers? Een freelance “bio-exorcist” inhuren om de indringers de stuipen op het lijf te jagen, natuurlijk. Onder regie van Tim Burton, is Michael Keaton volgens The Village Voice “in zijn vertolking van Beetlejuice een van de grootste, gemeenste wolven die ooit in een spookfilm rondwaarden, echt klopgeestig”. De collectors edition bevat de volgende items: de film in 4K Ultra HD™, de film in Blu-ray™, een exclusieve verpakking, een stoffen patch en krijt.

Bekijk hieronder de trailer (1988) van Beetlejuice.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.