logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Prijsvraag Beestenboel aan boord

Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek op waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. Met hun vriendschap – en levens – op het spel, zoeken ze hulp bij Susana, de behulpzame kleindochter van Noach. Hun plan is om stiekem de ark binnen te glippen. Helaas lukt het Susana niet om haar vrienden te helpen. Vini en Tom halen alles uit de kast om aan boord van de ark te komen en onder leiding van Alfonso de kakkerlak, slagen zij er uiteindelijk in. Hier begint het échte avontuur: ze gaan de strijd aan met Baruk de leeuw, die de sterke dieren voortrekt ten koste van de kleine, zwakkere dieren…

Bekijk de trailer van Beestenboel aan boord

Winnen

Beestenboel aan boord is vanaf 14 februari te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen een tof pakket met daarin 2 vrijkaarten, een broodtrommel, een stickervel en een memoryspel met allemaal schattige diertjes erop verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 21 februari.


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.