logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van de film Beautiful Disaster

Beautiful-Disaster_filmposter

Dit voorjaar komen de makers van de succesvolle ‘After’ reeks met de nieuwe romantische film ‘Beautiful Disaster’. Deze boekverfilming wordt geregisseerd door Roger Kumble (‘Cruel Intentions’, ‘After We Collided’). De hoofdrollen worden gespeeld door ‘After’-franchise acteur Dylan Sprouse en nieuwkomer Virginia Gardner.

Films koop je online bij:

Bekijk de trailer van Beautiful Disaster

Over de film Beautiful Disaster

Abby (Virginia Gardner) doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis (Dylan Sprouse) is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.