logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Beados Super Studio: ook voor 3D creaties


Beados Super Studio los

Er komt een nieuwe set van Beados uit: de ‘Beados Super Studio’. Kinderen kunnen met de Super Studio nog makkelijker en sneller de mooiste creaties maken van vrolijk gekleurde kraaltjes die aan elkaar hechten, wanneer ze met water besproeid worden. Voor de eerste keer kunnen kinderen ook 3D ontwerpen maken. De Super Studio bevat een handige Beados Pen, waarmee met een druk op knop de kraaltjes gemakkelijk op het werkblad aangebracht worden en een ventilator die de ontwerpen snel droogt. Beados is eenvoudig, veilig en stimuleert de creativiteit van kinderen! Benieuwd naar onze bevindingen? Lees onze recensie over Beados!

Volgend op het grote succes van de Beados speelgoedlijn brengt BOTI in augustus de Beados Super Studio uit. Met de Super Studio kunnen kinderen in een handomdraai de mooiste creaties maken, zelfs driedimensionaal! Kinderen plaatsen één van de vijf bijgeleverde sjablonen of een zelf gemaakte foto of tekening onder het werkblad, waarna ze met behulp van de easy-click pen de Beados kralen op het ontwerp leggen. Vervolgens maken kinderen hun ontwerp nat met de bijgeleverde grote verstuiver, zodat de kralen aan elkaar hechten. De creatie is snel droog door gebruik van de ventilator. De Super Studio bevat maar liefst 800 Beados kralen, twee werkbladen, een kralen verwijderaar en een schepje, waarmee de kralen gemakkelijk in de kralendispenser gestopt worden. Tot slot bevat de Super Studio zes standaards, waarmee kinderen hun creaties rechtop kunnen neerzetten in hun kamer.

De Beados Super Studio is vanaf eind augustus voor € 29,99 verkrijgbaar in de speelgoedwinkels, waar ook de eerder verschenen Beados producten, zoals de Starter Set en Navulsets te koop zijn. Beados is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Informatie voor ouders
Beados biedt een leuke en educatieve manier om kleuren en patronen te herkennen en zelf te vormen. Op een speelse manier worden met Beados de fijnere motorische vaardigheden van kinderen verder ontwikkeld. Bovendien stimuleert het product de creativiteit bij kinderen. Beados is volstrekt veilig in gebruik, omdat er alleen water aan te pas komt. Samen knutselen biedt veel plezier, maar kinderen kunnen met Beados hun creaties ook zelfstandig maken.

Beados Super Studio, Boti
Prijs: 29.95 euro

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.