logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Beachclub in Brabant: Beachclub Sunrise


Beachclubs zijn geweldig. Iedere keer als we richting de zee reizen, blijven we vaak rondom zo’n club hangen. Het gevoel van de vrijheid van de zee, het grootse spektakel dat je mag aanschouwen, de vrolijke mensen, maar ook het comfort van een beachclub en de lekkere hapjes: een combinatie waar je wel van móet houden. Toch komt het niet heel vaak voor dat we naar een beachclub gaan. Waarom? Nou ja – deels omdat wij regio Nijmegen wonen, en daar is niet zo veel strand. Dan houdt het wel op, natuurlijk. Toch zijn er alternatieven in het binnenland, zoals een verrassende beachclub in Best, nabij Eindhoven.

Bijzondere sfeer

Het gave van deze bijzondere beachclub in de omgeving van Eindhoven, Beachclub Sunrise, is dat ze de sfeer van een heuse strandtent weten te evenaren. Misschien wel weten te overtreffen, zelfs. En dat is wel een prestatie, aangezien ze de hele ambiance van de zee en het strand moeten missen – hoewel dit restaurant gelegen is aan de grote waterplas Aquabest in Best. Dat zorgt voor genoeg watersportmogelijkheden en fijnere mogelijkheden om te zwemmen dan aan zee. Je kunt je voorstellen dat het hier in de zomer een drukte van jewelste is! Dan heb je toch het gevoel dat je aan zee ligt.

Eten of huren

Zoals een goede strandtent betaamt kun je hier natuurlijk terecht voor een momentje rust, een lekker drankje of goed eten. Door de speciale barbecuehoek kunnen echte zomerfanaten hun hart ophalen en inspiratie opdoen voor thuis. Let wel dat de barbecuecorner niet het hele jaar geopend is. Maar je kunt er niet alleen lekker een hapje eten. Het is ook een geweldige plek voor een bijeenkomst, congres of feest! Beachclub Sunrise heeft verschillende mogelijkheden om een feest te geven, zo kun je bijvoorbeeld niet alleen een zaal huren, maar ook de barbecuecorner reserveren voor je gezelschap. Hoe gaaf is dat? Lekker met uitzicht op het water, een gegrilde burger op je bord en een biertje in je hand. Dat is toch ultiem genieten? Alle mogelijkheden kun je online bekijken.

Binnenlandse zee

Dankzij die unieke sfeer kun je dus ook in Noord-Brabant genieten van dat ultieme strandgevoel. Het helpt daarbij natuurlijk dat het restaurant gelegen is aan Aquabest, één van de meest uitgebreide waterplassen in Brabant, waar veel te doen is en regelmatig grootse feesten worden georganiseerd. Beachclub Sunrise is overigens bereikbaar zonder toegang te hoeven betalen voor Aquabest: ze hebben een eigen ingang. Dat schept veel mogelijkheden voor jou en je gezelschap. Tijd voor een feestje? Verjaardagen, vrijgezellenfeesten, zakelijke bijeenkomsten: de ambiance van een beachclub zorgt al voor een lichte stemming.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.