logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bayonetta 3 komt naar de Nintendo Switch

Bayonetta keert op 28 oktober terug voor spectaculaire actie en waanzinnige gevechten in Bayonetta 3 voor de Nintendo Switch. De trailer van Bayonetta 3 – De heks keert deze herfst terug! toont Bayonetta, oude en nieuwe bondgenoten, en het kwaad dat ze moet bestrijden. Een speciale Trinity Masquerade Edition van de game verschijnt op dezelfde dag.

Games koop je online bij:

Bayonetta 3

In dit derde deel van de Bayonetta-serie, bundelt de onstuitbare Umbra Witch haar krachten met enkele oude bekenden, naast de mysterieuze Viola en vele andere Bayonetta’s, om de door mensen gemaakte Homunculi te stoppen. Spelers kunnen gebruikmaken van Bayonetta’s gestoorde wapens en krachtige nieuwe Demon Masquerade-vaardigheid om vijanden te slopen met krankzinnige over-the-top combo’s en demonische krachten. Dit keer bindt de heks de strijd aan met een kwaad dat de mensheid in de dieptes van de chaos dreigt te storten.

Nieuwe personages

De nieuwe trailer van de game onthult nieuwe details over Bayonetta’s nieuwste avontuur en enkele van de nieuwe personages die ze zal ontmoeten:

  • Een overvloed aan Bayonetta’s: maak kennis met vele verschillende Bayonetta’s, de ene nog fantastischer dan de andere, terwijl je je een weg knokt door de straten van Tokio, de bergen van China en meer! Ontdek of deze mysterieuze alliantie de mensheid echt kan redden en wat het lot voor deze bende Bayonetta’s in petto heeft.
  • Vernietig vijanden als Viola: naast Bayonetta, kunnen spelers ook de heks-in-opleiding Viola besturen. Viola is klaar om de hel op de Homunculi los te laten met haar zwaard en haar meedogenloze metgezel, de katachtige demon Cheshire.

Trinity Masquerade Edition

Op 28 oktober komt ook een speciale Trinity Masquerade Edition. Deze versie van Bayonetta 3 wordt geleverd inclusief een full-color, 200 pagina’s tellend artbook over de hele Bayonetta-trilogie met drie exclusieve titelbladen, één voor elke game, die je kunt combineren tot een prachtig, panoramisch artwork. Meer details over de Trinity Masquerade Edition en pre-orders worden in de toekomst onthuld.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.