logo-liggend-wit-donkerblauw

Gamenieuws: Batman: Arkham Trilogy voor Nintendo Switch

Batman: Arkham Trilogy komt naar de Nintendo Switch. Batman: Arkham Trilogy verschijnt wereldwijd voor Nintendo Switch aanstaande herfst 2023, inclusief alle eerder uitgebrachte downloadbare content (DLC) van alle drie de titels. De trilogie wordt ontwikkeld voor Nintendo Switch door Turn Me Up Games.

Batman: Arkham Asylum

Het begon allemaal in 2009 met Batman: Arkham Asylum, ontwikkeld door Rocksteady Studios. Het spel vormde de basis van het voor de fans inmiddels bekende ‘Arkhamverse’ van DC en liet spelers opgaan in een uniek, duister en sfeervol avontuur in de diepten van het beruchte Arkham Asylum. In het spel, dat gebaseerd is op een origineel verhaal, kunnen spelers zich als Batman verplaatsen in de schaduwen om vijanden angst aan te jagen en de confrontatie aangaan met The Joker en de meest gevreesde criminelen van Gotham City, zoals Harley Quinn, Bane, Killer Croc, Poison Ivy en Scarecrow, die het gesticht hebben overgenomen.

Merchandise koop je bij:

Batman: Arkham City

In 2011 volgde Batman: Arkham City, de game die voortborduurt op de intense, sfeer van Batman: Arkham Asylum. Het spel stuurt spelers op pad door het enorme Arkham City – het zwaarbeveiligde ’thuis’ van het tuig, het gespuis en de gestoorde criminelen van Gotham City. Verder bevat het spel een indrukwekkende Rogues Gallery van de gevaarlijkste criminelen uit Gotham City, waaronder Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze en nog vele anderen. Spelers stappen zelf in de schoenen van The Dark Knight en strijden zo voor rechtvaardigheid voor iedereen in Arkham City.

Bekijk de Batman: Arkham Trilogy-trailer

Batman: Arkham Knight

In 2015 konden gamers hun hart ophalen met Batman: Arkham Knight. Deze game legde de lat nog een stuk hoger voor The Dark Knight. In deze epische afronding van het Arkhamverse-verhaal staat het lot van Gotham City op het spel als Scarecrow gezelschap krijgt van de Arkham Knight, die zijn schurkachtige debuut maakt in het Batman Universe van DC, naast een groep beruchte DC-superschurken, waaronder Harley Quinn, The Penguin, Two-Face, Firefly en The Riddler. ’s Werelds grootste misdaadbestrijder wordt bijgestaan door zijn trouwste bondgenoten: commissaris Gordon, Oracle, Alfred, Lucius Fox, Catwoman, Robin en Nightwing. Het spel culmineert in de ultieme confrontatie in Gotham City en biedt spelers de volledige Batman-ervaring met de Batmobile, waarmee je overal door de open wereld van het spel kunt rijden en die je kunt veranderen van snelle achtervolgingsmodus tot de militaire strijdmodus.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.