Ballonvaart boeken voor een unieke ervaring


Geniet van het uitzicht over uw regio, door voor het boeken van een ballonvaart te kiezen bij Ballonvaartcentrum van Manen. Bij een ballonvaart boeken bieden we u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit maar liefst 24 opstijglocaties, verspreid door heel Nederland. Zo vindt u vrijwel zeker een opstijglocatie in uw regio. Wilt u direct naast uw woning of bedrijfspand opstijgen? Dit is mogelijk bij een privé ballonvaart boeken; een van de opties die we u bieden. U bepaalt in dat geval niet alleen vanaf welke locatie opgestegen wordt, maar ook wie u hierbij meeneemt. De mand onder de luchtballon biedt plek aan maximaal vijftien personen. Bij een groter aantal deelnemers zetten we meerdere luchtballonnen in. Een uniek bedrijfsuitje of bijvoorbeeld familiefeest!

luchtballon

Dit maakt een ballonvaart boeken zo leuk

U kent de regio wellicht al op uw duimpje, door de wandel-, fiets- en autotochten die u hier gemaakt heeft. Vanuit de lucht ziet u de regio echter van een hele andere kant. Het maakt dat een ballonvaart boeken u vrijwel altijd een belevenis en uitzicht biedt, die u verrast. Er zit zelfs een verschil tussen hetgeen u tijdens een ballonvaart in de vroege ochtend waarneemt en dat wat u ziet tijdens een vlucht in de avonduren. Er wordt door Ballonvaartcentrum van Manen tweemaal per dag opgestegen vanuit de verschillende plaatsen met onze opstijglocaties. Het leuke aan een ballonvaart ten opzichte van een vlucht in een klein vliegtuig is het gegeven, dat u vanuit de mand onder de luchtballon alle tijd heeft om de regio in u op te nemen; de snelheid van een luchtballon ligt logischerwijs veel lager.

Moment van opstijgen verschilt per seizoen

Het is afhankelijk van het seizoen waarin u een ballonvaart boekt, op welk moment van de dag er opgestegen wordt. Zo stijgen we in januari op om zowel 8.30 uur, als ook om 14.30 uur. Daar waar in augustus al om 6.00 uur vertrokken wordt, gecombineerd met een vlucht om 18.30 uur in de avond. Op onze website vindt u een compleet overzicht met de vertrektijden van onze ballonvaarten.

Mogelijkheden bij een ballonvaart boeken

Bij een ballonvaart boeken via Ballonvaartcentrum van Manen heeft u de keuze uit verschillende opties. Eerder las u al, dat we u de mogelijkheid van een privé ballonvaart boeken bieden. Een alternatief is een reguliere vlucht, waarbij u samen met willekeurige andere deelnemers opstijgt. U kunt uw tickets hierbij ruim voor vertrek boeken, waarbij u de keuze heeft uit de verschillende opstijglocaties en vertrektijden. Op zoek naar een goedkope ballonvaart? Kijk in dat geval naar onze lastminute tickets. Deze tickets worden vaak één of hooguit twee dagen voor vertrek aangeboden, waarbij u profiteert van een hoge korting op de prijs ervan. Nadeel is logischerwijs, dat u minder keuze heeft uit opstijglocaties en vertrektijden; het aanbod is afhankelijk van de mate waarin de manden onder de luchtballonnen gevuld zijn.

Direct een ballonvaart boeken met een ervaren piloot

Wanneer u voor een ballonvaart boeken bij Ballonvaartcentrum van Manen kiest, bent u er bovenal van verzekerd dat u de lucht in gaat met een zeer ervaren piloot. Het is aan deze piloot om te bepalen of de ballonvaart door kan gaan, afhankelijk van de weersomstandigheden. Boek uw ballonvaart direct via onze website!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.