logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win Bad boys: Ride or Die vrijkaarten en goodies


Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Dynamisch Duo… op leeftijd

Will Smith en Martin Lawrence zijn weer te zien als het iconische duo Mike Lowrey en Marcus Burnett. Hun dynamische chemie en onmiskenbare humor zijn weer volop aanwezig, wat garant staat voor een vermakelijke filmervaring vol spannende momenten en hilarische situaties. De film belooft opnieuw een wilde rit te worden, maar dit keer staan de hoofdpersonen zelf in het middelpunt van de actie, wat voor een frisse en boeiende verhaallijn zorgt.

Bekijk de trailer van Bad Boys: Ride or Die

Bekende gezichten

Naast de bekende gezichten van Smith en Lawrence, bevat de cast ook een aantal nieuwe en getalenteerde acteurs. Vanessa Hudgens, bekend van haar veelzijdige rollen in zowel film als televisie, brengt een nieuwe energie in de franchise. Alexander Ludwig, die eerder opviel in series zoals ‘Vikings’, voegt zijn acteertalent toe aan de mix. Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tasha Smith en Tiffany Haddish ronden de indrukwekkende cast af, elk met hun eigen unieke bijdragen aan het verhaal.

Belgische regisseurs

De regie van deze nieuwe film is opnieuw in handen van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, die eerder succes hadden met de vorige film in de Bad Boys-franchise. Hun kenmerkende stijl, die een perfecte balans vindt tussen intense actie en humoristische elementen, heeft bijgedragen aan de heropleving van de franchise en zorgt ervoor dat fans wederom op het puntje van hun stoel zullen zitten.

Beschikbaarheid

Met een sterke cast, een vernieuwende plot en de vertrouwde combinatie van actie en humor, belooft deze nieuwe Bad Boys-film een van de must-see films van de zomer te worden. Bereid je voor op een spectaculaire en adembenemende rit, want Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn terug, en dit keer staan ze zelf in de vuurlinie. BAD BOYS: RIDE OR DIE draait vanaf 5 juni a.s. in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Winnen

Bad Boys: Ride or die is vanaf 5 juni te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 3x 2 vrijkaarten, een sporttas en een waterfles verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 12 juni.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.