logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Back to school met Paul Frank

paul frank colour

Julius is misschien wel het bekendste aapje in de winkelschappen – ook al wist je tot voor kort zijn naam niet. Het is het bekendste karaktertje van Paul Frank! Dankzij het vrolijke een coole aapje zul je in ieder geval een stuk vrolijker naar school gaan.

De nieuwe lijn van Paul Frank is er in drie smaken: boys, girls en Julius. De serie Julius is gebaseerd op de huidige trend in de modewereld: kleurige strepen, blokken en stippen. Lekker fleurig dus, maar toch ook neutraal in het design. En natuurlijk staat Julius centraal, maar dat geldt ook voor de Boys en Girls-lijnen. De Julius-serie bestaat uit veel verschillende kleuren, die toch allemaal goed bij elkaar matchen. Roze, blauw, geel en oranje: alle accessoires, tassen, papier- en schrijfwaren zijn moeiteloos met elkaar te matchen!

Voor stoere jongens is er echter ook een lijn met Paul Frank’s aapje Julius. De lijn gaat uit van de preppy college-look: een beetje nerdy en eigenwijs, met veel sjieke en oude logo’s en een achtergrond van oud-blauw. Lekker classy, dus! De lijn bestaat uit een tweetal stevige polyesther tassen of courier bag, etui, agenda, mappen en schriften. En ze zijn ook weer allemaal perfect te combineren.

paul frank girls

Voor meiden die van zoetigheid houden: wat dacht je van de cupcake-lijn van Paul Frank? Het is een ode aan de cupcake. Zelfs Julius is omgetoverd tot cupcake, met een flinke dot crème op z’n kop! Het mierzoete roze wordt wat afgezwakt door gave, felle kleuren. Lief en zoet, maar toch lekker stoer. De serie producten bestaat uit een shoppertas, rugzak, schriften in A4 en A5, ringbanden, kaftpapier, pennen en veel tassen en accessoires.

De producten van Julius vind je in de meeste boekhandels en warenhuizen. Maar wacht niet te lang: het zou maar eens uitverkocht kunnen zijn!


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.