logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win een BaBylissMEN Super-X Metal tondeuse

Op sommige dagen wil je er gewoon op je best uitzien. Denk aan de feestdagen, een viering of jubileum… en wat dacht je van Valentijnsdag? Niets fijner voor je lief om naar te kijken dan naar een verzorgd koppie, toch? Het fijne is, dat je er binnenkort de deur niet meer voor uit hoeft.

Het begint met goed gereedschap

Hoe korter je kapsel, des te vaker moet je het bijhouden. Zeker met de trendy korte coupes voor mannen is het helemaal niet zo vreemd of onhaalbaar om zelf aan de slag te gaan. Met de juiste hulpmiddelen en wat oefening maak je in een handomdraai een trendy kapsel! En die juiste hulpmiddelen kunnen het hier voor een deel maken of breken. Wil je aan de slag om zelf je haar te trimmen? Investeer dan in goed gereedschap.

BaBylissMEN Super-X Metal

BaBylissMEN heeft voor mannen die thuis op kappersniveau willen groomen twee apparaten op de markt gebracht: de Super-X Metal Series. Deze bestaat uit een 15 in 1 draadloze multitrimmer voor zowel je gezicht, lichaam en hoofdhaar. Ideaal voor de baarddrager die in combinatie met een opgeschoren kapsel (low fade haircut) er stoer, mannelijk en verzorgd uit wil zien. Daarnaast is er de draadloze tondeuse uit de Super-X Metal Series, waarmee je iedere haartrend kunt volgen. Beide apparaten zien er stoer en professioneel uit, voelen degelijk aan en liggen solide in de hand. De precisiemessen van Japans staal leveren scherpe resultaten.

BaBylissMEN Super-X Metal tondeuse

De tondeuse is een echte must-have voor de thuiskapper. De li-ion-batterij van dit draadloze model is na drie uur volledig opgeladen en kan daarna ook drie uur vooruit. Hij ligt prettig in de hand en is goed uitgebalanceerd qua gewicht. De vlijmscherpe messen leveren keer op keer een strak resultaat. De 8 opzetkammen geven een standaardlengte van 0,8-2,5mm, die je het met verstelhendel op de tondeuse zelf nog kunt finetunen voor een perfect resultaat. Dankzij de speciale opzetkammen voor het linker- en rechteroor kun je ook daar netjes aan de slag.

Benieuwd naar onze ervaring met deze tondeuse? Lees onze recensie over de BaBylissMEN Super-X Metal tondeuse! Meer informatie over de Super-X Metal modellen (en de andere mannendevices) vind je op http://www.babyliss.nl/!

Winnen

Wil jij jezelf (of je partner) op Valentijnsdag verwennen met een strakke coupe, die je zelf kunt fixen? Wij mogen BabylissMEN Super-X Metal tondeuse verloten. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 21 februari.


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.