logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Baby K’tan baby draagzak zonder te knopen


Baby K'tan groen

Met de Baby K’tan draagdoek kan elke ouder zijn of haar kindje op een ergonomisch verantwoorde wijze dragen: lekker dicht op de huid zonder ingewikkelde knopen.

Draag je baby heel dichtbij zonder knooptechnieken!

De Baby K’tan bestaat uit rondgenaaide ringen van 100% katoen. Deze zijn aan de rugzijde met elkaar verbonden middels een rugsteun. Schuif eenvoudig de armen door de lussen en het kind kan erin, in elke gewenste houding. Een Baby K’tan draagdoek combineert de voordelen van een traditionele draagdoek met het  gemak van een voorgevormd draagsysteem met gespen en kliksluitingen.

Comfort en extra ondersteuning

Door de stof op de schouders èn de rugsteun wordt het gewicht van het kind goed verdeeld over alle steunpunten. Tijdens het dragen kan de daagdoek ook aangepast worden. Hierdoor is deze draagdoek erg comfortabel!

Handig is de gratis meegeleverde sjerp in dezelfde kleur als de draagdoek. Met deze sjerp worden bij elke
draagmanier zowel het kind, als de rug en/of lendenen van de drager extra ondersteund. Door het ingenieuze ontwerp is deze sjerp tevens het opbergzakje van de gehele Baby K’tan draagdoek.

De draagdoeken van Baby K’tan zijn er in vijf rustige, effen kleuren, en verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Hierdoor is het ook een ideale draagdoek voor de vaders! De stof is gemaakt van 100% (organic) katoen, dus machine wasbaar en kan in de droger. De Baby K’tan draagdoeken zijn verkrijgbaar vanaf € 64,95 en o.a. te koop in de webshop van SmartMama. Kijk voor meer informatie op www.smartmama.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.