logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Atelier4akker: creatieve workshops

atelier4akkerIn Huissen staat het Atelier4akker waar je lekker creatief bezig kan zijn. Zowel voor volwassenen als kinderen zijn er workshops te volgen.  Dit alles in speciaal ingerichte ruimte met een gezellige en creatieve sfeer.

Voor de volwassenen kan er gekozen worden uit 3 workshops. Schilderen op doek en Mandala tekenen kan met een groep van maximaal 20 deelnemers. Wil je een ketting maken, dan kan je er met een groep van maximaal 10 deelnemers terecht. Welke workshop je ook kiest, het kost € 14,50 per persoon, inclusief materiaal en een kopje koffie/thee met iets lekkers.

Kinderfeestjes worden bij Atelier4akker ook volop gegeven. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen een acrylschildering op canvas maken. Vanaf 8 jaar kan er ook nog gekozen worden uit een ketting of kralenbeestjes maken. Dit alles onder begeleiding. De middagen dat er kinderfeestjes gegeven worden zijn woensdag, vrijdag en zaterdag. Vanaf € 80,- is een kinderfeestje bij Atelier4akker te boeken. Materiaal, drinken en een zakje chips is inbegrepen.

Informatie
Leeftijd: kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen
Kosten: kinderfeestje vanaf € 80,-, workshop volwassenen € 14,50 per persoon

Naam: Atelier4akker
Adres: Vierakkerstraat 8, Huissen
Website: http://atelier4akker.nl/

[disclaimer]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.