logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

ASUS & BAPE onthullen Vivobook S 15 OLED BAPE Edition


ASUS heeft de Vivobook S 15 OLED BAPE Edition onthuld. Deze laptop is het resultaat van een samenwerking met het bekende streetwear-modemerk A BATHING APE (BAPE). De laptop is gelimiteerd beschikbaar en is de eerste laptopbundel met een exclusief BAPE-camouflage-ontwerp.

Kleur bekennen

De Vivobook S 15 OLED BAPE Edition biedt een uniek ontwerp, voorzien van nog nooit eerder vertoonde patronen die zijn geïnspireerd door het iconische BAPE-camouflage-design. De laptop is verkrijgbaar met een groene camouflageprint op het Midnight Black-model en een blauwe camouflageprint op een Cool Silver uitvoering van de laptop. Het touchpad, de onderkant van de laptop en de palmsteun zijn voorzien van een exclusief BAPE-ontwerp. Daarnaast zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar, waaronder een beeldje, muis, draagtas en een set stickers. Samen met de laptop vormen de accessoires een uitgebreide bundel die de essentie van de kenmerkende BAPE-stijl goed weergeven.

Unieke samenwerking tussen mode en technologie

De unieke samenwerking tussen ASUS Vivobook en BAPE brengt mode en technologie bij elkaar, wat resulteert in een exclusief product. “We zijn verheugd om de uitzonderlijke samenwerking tussen ASUS Vivobook en A BATHING APE wereldkundig te maken,” zegt Galip Fu, Global Marketing Director bij ASUS Consumer PC. “Dit markeert het debuut van zowel de allereerste BAPE-laptop als de allereerste op streetwear geïnspireerde laptop in onze Vivobook-serie”.

“BAPE is trots op de samenwerking met ASUS Vivobook en blij om samen een limited-edition-collectie te ontwerpen die BAPE’s unieke en levendige stijl combineert met de krachtige en high-performance laptops van ASUS Vivobook,” voegt BAPE toe. “De samenwerking toont BAPE’s toewijding aan het leveren van hoogwaardige en modieuze producten die waarde toevoegen aan iemands stijl”.

Exclusieve accessoires

De Vivobook S 15 OLED BAPE Edition wordt geleverd met een exclusieve accessoire-bundel. Beide edities zijn voorzien van het klassieke BAPE ABC-camouflagepatroon met een speelse touch van de geliefde BABY MILO Friends-karakters. De accessoire-bundel bevat geheel in BAPE-stijl een draagtas, compacte muis met verwisselbare topcovers en een BABY MILO-beeldje.

De Vivobook S 15 OLED BAPE Edition

Naast het opvallende uiterlijk levert de Vivobook S 15 OLED BAPE Edition ook ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie dankzij de 13e generatie Intel Core i9-13900H processor. Het 16 GB LPDDR5-geheugen en het 2.8K 120Hz OLED-scherm zorgen daarnaast voor meeslepende en responsieve beelden. Gebruikers zijn tot slot in staat om hun taken waar dan ook met gemak uit te voeren dankzij de duurzame 75 Wh-batterij waardoor deze geschikt is voor werk, studie of het spelen van games.

BAPE viert 30e verjaardag

De samenwerking tussen ASUS Vivobook en BAPE heeft een speciale betekenis omdat BAPE dit jaar zijn 30e verjaardag viert. De Vivobook S 15 OLED BAPE Edition combineert vooruitstrevende technologie, krachtige prestaties met de iconische BAPE-stijl en is daarmee een eerbetoon aan de indrukwekkende geschiedenis van beide merken.

Prijs en beschikbaarheid

De Vivobook S 15 OLED BAPE Edition is in Nederland vanaf het vierde kwartaal in 2023 exclusief beschikbaar via de ASUS eshop tegen een adviesprijs van € 1.399,-.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.