logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Astrologie in een notendop

Mijn sterrenbeeld is een Stier, want ik ben geboren op 20 mei. Ik weet dat er bij bepaalde sterrenbeelden bepaalde karaktereigenschappen horen. Ook weet ik dat je goede of slechte dagen kan hebben en dat die dagen volgens de astrologie bepaald worden door de stand van de planeten, de sterren en de maan. Voor de rest wist ik helemaal niets over astrologie, het is echt een nieuw onderwerp voor me. Hoewel ik heel benieuwd was naar deze twee boeken, voorspelde ik dat ik deze boeken iets te vroeg in mijn leven lees; dat ik nog ervaringen moet opdoen om het beter te kunnen begrijpen en te herkennen. Vooral met het tweede boek heb ik nog geen ervaring. Ik kreeg gelijk in die voorspelling, maar vond het toch inspirerend om deze twee boeken te lezen.


Astrologische Almanak 2021- Een jaarhoroscoop voor iedereen

Auteur: Astrologische Almanak 2021- Een jaarhoroscoop voor iedereen

In de ‘Astrologische Almanak 2021- Een jaarhoroscoop voor iedereen’ vind je allerlei grappige feitjes terug over jezelf. Misschien klopt het voor jou niet helemaal, maar dat is ook lastig. Tenslotte zijn niet alle mensen met hetzelfde sterrenbeeld zijn ook daadwerkelijk hetzelfde! Er staan ook data in wanneer het bijvoorbeeld gunstig is om te verhuizen of wanneer je astrologisch gezien een loonsverhoging zou kunnen vragen. Veel van je eigenschappen zul je er ook in herkennen. Eigenlijk moet je gewoon het boek lezen en alles over jezelf ontdekken!

Score: 7

Ga direct naar Astrologische Almanak 2021- Een jaarhoroscoop voor iedereen op BOL.com.

Maanmatch – Licht op liefde en relaties in 144 sterrenbeeldcombinaties

Auteur: Maanmatch - Licht op liefde en relaties in 144 sterrenbeeldcombinaties

Dit is een soort handboek voor de liefde als je vertrouwd op de astrologie. Je kunt bij je eigen sterrenbeeld kijken hoe je matcht met iemand van hetzelfde of een ander sterrenbeeld en hoe jullie karaktereigenschappen elkaar versterken of tegengaan. Er staat ook in wat het zal doen met je eigen karakter al je omgaat met iemand van dat bepaalde sterrenbeeld. Je wordt op die manier in één of een paar woorden omschreven.

Score: 7

Ga direct naar Maanmatch – Licht op liefde en relaties in 144 sterrenbeeldcombinaties op BOL.com.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Tim

Tim is 15 jaar oud en zit in VWO 4. Hij houdt van sporten, tekenen en taal. Logisch dat lezen en schrijven ook daarbinnen past. Natuurlijk is Tim ook een gamer – maar niet de hele dag. Er moet immers ook genoeg tijd zijn om te eten en koffie te drinken! Het liefst zelfgemaakte, van vers gemalen bonen.