Meer avontuur in ARTIS met nieuwe app


Voor degenen die online een kaartje voor ARTIS willen kopen is er goed nieuws. Vanaf heden is de gratis Close to ARTIS app beschikbaar waarmee bezoekers nog meer uit hun dagje ARTIS kunnen halen. ARTIS gaat hiervoor een samenwerking aan met het Nederlandse bedrijf Close die het mobiele marketing platform aanbiedt.

Close app ARTIS

Informatie, aanbiedingen en activiteiten

Naast het laatste nieuws in de vorm van video’s en aanbiedingen en relevante informatie afgestemd op de bezoeker, deelt ARTIS via de app welke activiteiten er gaande zijn vanaf het moment dat de bezoeker het park binnenkomt. Van gratis rondleidingen, de dierverzorger vertelt, tot aan de live voorstellingen in het Planetarium. Ook is het online toegangskaartje terug te vinden in de app en alle informatie die belangrijk is voorafgaand aan een bezoek zoals bereikbaarheid, openingstijden, plattegrond en veelgestelde vragen. ARTIS wil met de Close app de beleving voor en na een bezoek aan het park en ARTIS-Micropia – het enige microbenmuseum ter wereld – verlengen. Doordat bezoekers de app al kunnen downloaden nadat ze online hun toegangskaarten hebben gekocht, kunnen ze zich praktisch voorbereiden en verheugen op het bezoek.

ARTIS en de zorg voor de natuur

Heleen Rouw namens ARTIS: “We willen onze bezoekers stimuleren en inspireren goed voor de wereld om ons heen te zorgen, terwijl ze genieten van de dieren, planten en bomen in het park en de onzichtbare wereld van microben in Micropia ontdekken. Naast een plek is ARTIS ook een verhaal wat we breder willen vertellen, want zorg voor de natuur en dus de wereld om ons heen is belangrijker dan ooit. Met onze ruim 1,4 miljoen bezoeken per jaar kunnen we hierbij een belangrijke rol spelen. Dan kan met deze app nog meer en beter vooraf, tijdens maar ook na het bezoek op de manier zoals onze bezoekers er behoefte aan hebben. Of je nou meer wilt weten over hoe jij iets kan doen om goed voor onze wereld om ons heen te zorgen of je bijzondere momenten van de dag met anderen wilt delen, dat is allemaal waardevol. Hierdoor verhogen we de voorpret en geniet de bezoeker ook langer na van hun bezoek aan ARTIS.”

Rijkere beleving door Close

Close app ARTIS 2

Kiliaan Toorenaar, CEO en oprichter van Close: “ARTIS is zoveel meer dan alleen een park. Met Close bieden we ARTIS een platform waarmee ze een eigen kanaal hebben om hun verhaal te vertellen en de relatie met bezoekers te versterken. Hiermee krijgt de bezoeker een rijkere beleving, terwijl ARTIS toegang heeft tot meer klantdata waarmee ze hun klanttevredenheid kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door op het juiste moment te melden dat de dierverzorger van de leeuwen zijn verhaal vertelt aan een gezin dat heeft aangegeven interesse te hebben in roofdieren.” De app is vanaf heden beschikbaar voor online kaartkopers en gratis te downloaden in de App en Android store. De app is zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.

Over Close

Close heeft een mobiel marketing platform ontwikkeld waarmee organisatoren in de eventbranche een nieuw marketingkanaal hebben om bezoekers meer te laten beleven. Via een op chat gebaseerde app kan eenvoudig informatie worden gedeeld met bezoekers direct na ticketaankoop, maar ook tijdens en na events. Het Nederlandse bedrijf haalde een investering van drie miljoen euro op om verder te groeien. Producent Stage Entertainment, sterrenrestaurant The Jane, de Koninklijke Nederlandse Wandelbond en Orange Lions zijn al klant. Meer informatie: www.thecloseapp.com

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.