logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ariana Grande en John Legend zingen titelsong Beauty and the Beast

beauty_and_the_beast_40043100_ps_2_sDe talentvolle artiesten Ariana Grande en John Legend zingen het duet “Beauty and the Beast” als titelsong voor de aankomende live-action versie van Disney’s Beauty and the Beast”. De film zal op 29 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

De nieuwe editie van het betoverende nummer, origineel gezongen door Celine Dion en Peabo Bryson, wordt ditmaal geproduceerd door GRAMMY-winnaar Ron Fair. Disney ’s muziek & soundtrack producent, Mitchell Leib, en GRAMMY winnende producent Ron Fair hebben een al eerdere prachtige samenwerkingen gedaan in de wereld van filmmuziek. “Ron was de eerste en enige keuze om deze bijzondere remake mee te creëren,” zegt Leib. “Niemand is een betere producer en hij heeft ook een fantastisch inzicht in deze dynamische film” Fair verteld vervolgens, “met de twee grootheden uit de muziekindustrie– John Legend en Ariana Grande – brengen we het klassieke lied met een old-school maar frisse twist terug, waarin de soul en kracht van een geweldige melodie doen inspireren.”

De soundtrack wordt op 10 maart 2017 gereleaset.

Bekijk hier de allereerste trailer van Beauty and the Beast!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.