logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Apple TV+: Foundation seizoen 2

Apple TV+ deelde vandaag een voorproefje van het langverwachte tweede seizoen van de wereldwijde hitserie ‘Foundation’. Het volgende deel van de epische sage, geproduceerd door David S. Goyer en Skydance Television, maakt deze zomer zijn wereldwijde debuut op Apple TV+.

Over de film Foundation

Gebaseerd op de bekroonde verhalen van Isaac Asimov, beschrijft de monumentale bewerking van “Foundation” een groep ballingen op hun ongekende reis om de beschaving te herbouwen te midden van de val van het Galactische rijk. Cruciale individuen die ruimte en tijd overstijgen, worden geconfronteerd met dodelijke crises, verschuivende loyaliteiten en gecompliceerde relaties die uiteindelijk het lot van de mensheid zullen bepalen.

Bekijk de trailer van Foundation

Cast

In ‘Foundation’ speelt Foundation met in de hoofdrol SAG Award-winnaar en Emmy Award-genomineerde Jared Harris als ‘Dr. Hari Seldon’; Emmy Award-genomineerde Lee Pace als ‘Brother Day’; Lou Llobell als ‘Gaal Dornick’; Leah Harvey als ‘Salvor Hardin’; Laura Birn als ‘Demerzel’; Terrence Mann als ‘Brother Dusk’; en Cassian Bilton als ‘Brother Dawn.’ Nieuwe sterren in de cast van seizoen twee zijn Isabella Laughland (‘Brother Constant’), Kulvinder Ghir (‘Poly Verisof’), Sandra Yi Sencindiver (‘Enjoiner Rue’), Ella-Rae Smith (‘Queen Sareth of Cloud Dominion’), Dimitri Leonidas (‘Hober Mallow’), Ben Daniels (‘Bel Roise’), Holt McCallany (‘Warden Jaegger Fount’), Rachel House (‘Tellem Bond’) en Nimrat Kaur ( ‘Yanna Seldon’).

Over de makers

Het drama is voor Apple geproduceerd door Skydance Television en geleid door showrunner en uitvoerend producent David S. Goyer, met Robyn Asimov, Alex Graves, David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost die ook als uitvoerende producenten dienen.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.