Apple introduceert Apple Music Sing


Apple heeft onlangs Apple Music Sing aangekondigd, een leuke nieuwe feature waarmee gebruikers mee kunnen zingen met hun favoriete nummers, met aanpasbare zang en songteksten die in real time worden weergegeven. Apple Music Sing bevat meerdere songtekstweergaven, zodat muziekfans de melodie kunnen zingen, duetjes kunnen uitvoeren, in het achtergrondkoortje kunnen plaatsnemen en meer – allemaal geïntegreerd in de weergaloze songtekstmogelijkheden van Apple Music. In combinatie met een voortdurend groeiende catalogus met tientallen miljoenen meezingbare nummers kan iedereen dankzij Apple Music Sing nu heel makkelijk meezingen. Thuis of onderweg, alleen of met vrienden.

Apple Music Sing hero

Apple Music Sing komt later deze maand wereldwijd beschikbaar voor abonnees van Apple Music en is te gebruiken op iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K.

“Songteksten zijn bij Apple Music ontzettend populair. We weten dat onze gebruikers overal ter wereld graag met de tekst van hun favoriete nummers meelezen en we wilden nog een stapje verder gaan door ook de mogelijkheid te bieden om mee te zingen. Het is echt ontzettend leuk en onze klanten zullen het zeker waarderen.”

Oliver Schusser, vicepresident van Apple Music en Beats bij Apple

Apple Music Sing bevat:

Apple Music Sing lyrics
  • Aanpasbare zang: Gebruikers kunnen nu het volume van zanglijnen bepalen. Bij miljoenen nummers in de catalogus van Apple Music kunnen ze meezingen met de zanglijn van de oorspronkelijke artiest, zelf de leadzang voor hun rekening nemen of juist iets anders doen.
  • Songteksten in realtime: Meezingen gaat met een nog preciezere timing. Apple Music markeert op het scherm het exacte moment dat er gezongen wordt, alsof de woorden dansen op het ritme van de zang.
  • Achtergrondkoortje: Gelijktijdig gezongen zanglijnen kunnen onafhankelijk van de melodielijn bewegen, zodat ze makkelijker te volgen zijn.
  • Duetweergave: Meerdere zanglijnen zijn aan weerszijden van het scherm te zien, zodat duetten of tracks met nog meer zanglijnen makkelijk mee te zingen zijn.

Apple Music lanceert ook een pakket van meer dan 50 speciale playlists met legendarische nummers, duetten, koren en themanummers die mensen over de hele wereld aan het zingen krijgen – volledig geoptimaliseerd voor Apple Music Sing.

Beschikbaarheid

Apple Music Sing is later deze maand wereldwijd beschikbaar voor abonnees van Apple Music.2
Apple Music Sing zal te gebruiken zijn op iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.