logo-liggend-wit-donkerblauw

Gamenieuws: Apex Legends Mobile en Apex Legends Legacy

Apex Legends Mobile

Respawn Entertainment, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft onlangs het gloednieuwe Apex Legends Mobile aangekondigd. Binnenkort vindt de aftrap van de eerste regionale bètatests voor Apex Legends Mobile plaats, waarmee het team ervoor wil zorgen dat ze het landschap van het battle royale-genre wederom kunnen veranderen.

Apex Legends Mobile: ontworpen voor touchscreens

Apex Legends Mobile is een gloednieuwe versie van de revolutionaire battle royale-game, maar blijft trouw aan het origineel. De game is namelijk speciaal ontworpen voor touchscreens, met gestroomlijnde besturing en doordachte optimaliseringen die resulteren in de meest geavanceerde battle royale-gevechten op een telefoon tot dusver.

“De bètatests beginnen klein, met slechts een paar duizend spelers in India en de Filipijnen, maar we zijn van plan om het binnen afzienbare tijd uit te breiden naar meer regio’s en meer spelers over de hele wereld”, aldus Chad Grenier, Game Director bij Respawn. “Sommigen van jullie vragen zich misschien af wat dit betekent voor Apex Legends op PC en consoles. Kort gezegd moet het beste nog komen voor PC- en consolespelers. Vandaag hebben we met de onthulling van de Legend Valkyrie al een eerste glimp laten zien van een van de grootste updates die we ooit voor Apex Legends hebben uitgebracht en we kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat de volgende stap is.”

Stories from the Outlands

Geniet van de strijd en download Apex Legends gratis op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam. Bekijk hieronder het achtergrondverhaal van de recente aangekondigde Legend Valkyrie in de nieuwste Stories from the Outlands-trailer “Northstar”:

Games koop je online bij:


Apex Legends: Legacy

Apex Legends Legacy

EA en Respawn Entertainment hebben een nieuwe Apex Legends-trailer uitgebracht die alle Legends oproept om hun Champion-status veilig te stellen in Apex Legends: Legacy, de meest game changing update tot dusver die vanaf 4 mei speelbaar is. Apex Legends: Legacy voert Legends terug naar de plek waar het allemaal begon, voegt daar een beetje ondergrondse wreedheid aan toe en daagt elke speler in de Arena uit om te bewijzen wat hij waard is. De onlangs geïntroduceerde Legend Valkyrie gaat ongetwijfeld heersen in het luchtruim en raketten laten regenen op haar tegenstanders, maar eigenlijk beschikken álle Legends over een assortiment aan mooie moves en vernietigende skills. Het is tijd voor een hele nieuwe set Apex Games, een die verder gaat dan enkel Battle Royale!

Ga vanaf 4 mei de strijd aan en download Apex Legends: Legacy gratis op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Bekijk de trailer van Apex Legends: Legacy

Een overzicht van alle nieuwe content in Apex Legends: Legacy:

  • Nieuwe 3v3-modus – Arenas: In Arenas kunnen spelers hun vaardigheden aanscherpen binnen de strakke grenzen van nieuwe en roulerende maps, zoals Party Crasher en Phase Runner. Elke ronde kunnen teams, of ze nu winnen of verliezen, gebruikmaken van hun sterke punten terwijl ze een nieuwe uitrusting kiezen; spelers kunnen ook Crafting Materials verdienen en uitgeven om hun kansen tussen de ronden te vergroten. Daarnaast bevatten Arenas speciale events en prijzen, en kunnen spelers Battle Pass-levels verdienen. 
  • Nieuwe Legend – Valkyrie: Met een jetpack die is gesmeed van de restanten van Vipers Northstar Titan kan Valkyrie tijdelijk boven het strijdveld vliegen. Als het tijd is om de vijand te doden, kan ze een zwerm raketten afvuren om haar vijand te bestoken en te desoriënteren. Als de grond haar te heet onder de voeten wordt, kan Valkyrie met haar Ultimate makkelijk snel opstijgen, eventueel met al haar squadleden als die meekomen. Deze nieuwe deelnemer aan de Apex Games heeft iets te bewijzen.
  • Nieuw wapen – De Bocek Bow: De nieuwe Bocek Bow is een krachtig en dodelijk wapen, dat enorm veel schade kan toebrengen als je het goed weet te gebruiken. Spelers moeten goed getimede schoten maken om ze te laten tellen, en ze moeten de schoten opladen om alles uit de boog te halen en een maximale impact te genereren. De Bocek Bow is geen oude reliek. Spelers kunnen de effectiviteit vergroten met twee hop-up slots: de Deadeye’s Tempo (waarmee je de pijlen sneller kunt trekken als je in perfect tempo vuurt) en Shatter Caps (waarmee pijlen na het vuren exploderen om zich als een schot hagel te verspreiden). 
  • Map-updates Olympus: Er staan interessante dingen te gebeuren in Olympus, omdat er een losgeslagen schip op de map is aangemeerd, met daarin een kleverige, parasitaire plant van onbekende herkomst. De plaag biedt nieuwe drop-locaties, gewijzigde gezichtsvelden en nog veel meer in deze lucht-Arena. 

Apex Legends: Legacy introduceert ook een nieuwe Battle Pass met unieke beloningen, zoals Apex Packs, XP Boosts en talloze nieuwe wapen- en Legend-skins als het spel op 4 mei wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam. 

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.