logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: Anyone But You


In de komedie Anyone But You worden Bea, gespeeld door Sydney Sweeney, en Ben, vertolkt door Glen Powell, geïntroduceerd als het schijnbaar perfecte stel. Na een geweldige eerste date lijkt er echter iets te gebeuren dat hun oorspronkelijke vurige aantrekkingskracht abrupt doet afkoelen, bijna tot het vriespunt. De film neemt een onverwachte wending wanneer ze beide, tot hun verbazing, op een bruiloft in Australië belanden.

Anyone But You draait vanaf 4 januari a.s. exclusief in de bioscoop.

Flirterige volwassenen

In deze nieuwe situatie worden Bea en Ben onverwachts opgezadeld met de uitdaging om zich voor te doen als een stel, ondanks de afgekoelde sfeer tussen hen. Dit ongemakkelijke maar komische scenario voegt een boeiende laag toe aan het verhaal. Als twee volwassenen worden ze geconfronteerd met de hilarische taak om hun uiterste best te doen om de schijn op te houden en zich voor te doen als een paar, zelfs wanneer de onderliggende spanningen voelbaar zijn. De bruiloft in Australië dient als het toneel voor allerlei komische verwikkelingen, waarbij Bea en Ben verstrikt raken in grappige situaties terwijl ze hun ongemakkelijke, maar uiteindelijk misschien wel betekenisvolle, schijnvertoning volhouden. De film belooft daarmee niet alleen lachwekkende momenten, maar ook een verfrissende kijk op liefde, relaties en de onvoorspelbaarheid van het leven.

Bekijk de trailer van Anyone but you

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.