logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: nieuwe anthologieserie Solos

De zevendelige anthologieserie Solos vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. De serie omarmt zowel ons heden als onze toekomst en laat zien dat zelfs tijdens onze meest schijnbaar geïsoleerde momenten in de meest uiteenlopende omstandigheden, we allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring. Solos gaat op 25 juni exclusief op Prime Video in première.

streaming-banner-prime-video

Bekijk hier de trailer van Solos

Meer over Solos

Amazon Studios Solos is gecreëerd door David Weil en geproduceerd door David Weil, Laura Lancaster en Pixie Wespiser, met in de hoofdrollen Academy Award-winnende acteurs Morgan Freeman, Anne Hathaway en Helen Mirren, Emmy Award-winnende acteur Uzo Aduba, Nicole Beharie, Anthony Mackie, Dan Stevens en Constance Wu.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.