logo-liggend-wit-donkerblauw

Ga tot het uiterste met Anouk Maas in het stoere Cool Factor


cool factor met Anouk Maas

In het succesvolle jeugdprogramma Cool Factor worden kinderen uitgedaagd om allerlei spannende opdrachten uit te voeren. Daarbij komt het niet alleen aan op uithoudingsvermogen. Lef en doorzettingsvermogen zijn allesbepalend. Nieuw aan het programma is dat Nederlandse deelnemers strijden tegen deelnemers uit België, Frankrijk en Duitsland. Uit welk land komen de grootste waaghalzen?

Deelnemers worden uitgedaagd om tot het uiterste te gaan, angsten te overwinnen en grenzen te verleggen. Klimmen, abseilen, hindernisbanen en raften , de kandidaten van Cool Factor krijgen van alles voorgeschoteld. Ze worden geconfronteerd met opdrachten waar ze soms enorm tegenop zien, maar meestal blijken ze veel meer te durven en kunnen dan ze zelf denken.

Anouk Maas: “Cool Factor wordt mijn eerste solo presentatie en is erg tof en spannend om te mogen doen. Het is het stoerste programma voor kinderen en ik ben erg blij dat ik van Nickelodeon de kans krijg om mijn presentatietalent verder te kunnen ontwikkelen.”

Cool Factor is vanaf 15 augustus iedere zaterdag om 16.15 uur te zien bij Nickelodeon. Cool Factor wordt geproduceerd door Endemol Shine Nederland en is opgenomen in Center Parcs.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.