logo-liggend-wit-donkerblauw

Streaming: Anna K, moderne dramaserie over Tolstoj’s Anna Karenina

anna karenina boek

Netflix maakt de eerste Russische Original dramaserie Anna K bekend, een hedendaagse versie van de klassieke roman ‘Anna Karenina’ van Tolstoj. De rol van Anna Karenina wordt gespeeld door Svetlana Khodchenkova (Tinker Tailor Soldier Spy). Anna K, de nieuwe Netflix Original dramareeks, gaat over passie, loyaliteit en de prijs die men betaald voor ware liefde. De wereldwijde releasedatum van Anna K wordt binnenkort bekend gemaakt.

Ga direct naar het boek Anna Karenina van Lev Tolstoj op BOL.com.

“We zijn ongelooflijk trots om onze eerste Russische serie met 1-2-3 Production aan te kondigen. Het getalenteerde team van schrijvers, regisseurs en producenten heeft een fantasierijke en meeslepende serie gemaakt. We zijn verheugd om hun visie voor dit veel bewonderde verhaal naar onze leden in Rusland en de wereld te brengen. “

Michael Azzolino, Director Original Series, Netflix
Svetlana Khodchenkova Anna Karenina
Svetlana Khodchenkova

Dramaserie Anna K

Anna K is een spannende en moderne hervertelling van de klassieke roman ‘Anna Karenina’ van Leo Tolstoj, één van de bekendste boeken ter wereld. De serie speelt zich af in het moderne Rusland, waar socialite Anna Karenina, de vrouw van de toekomstige gouverneur van Sint-Petersburg, een liefdesrelatie aangaat met de charmante en schatrijke Vronsky. Hun affaire loopt al snel uit de hand waardoor hun familiebanden en sociale relaties op het spel komen te staan. Het verhaal speelt zich af tussen het wereldse Moskou, het historische Sint-Petersburg en het ruige platteland van Rusland.

streaming-banner-netflix

Meer informatie over de serie Anna K

Anna K wordt geregisseerd door Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova, Aleksey Chupov en Roman Kantor en geproduceerd door Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Sergey Kornikhin, Roman Kantor. De serie wordt opgenomen in Moskou en Sint-Petersburg, Rusland.

“Om Anna Karenina naar het Rusland van de 21e eeuw te brengen en haar tegelijkertijd in haar eigen taal (en vele anderen) aan de hele wereld voor te stellen via het wonder van Netflix, is voor mij een droom die uitkomt. Letterlijk, want het idee voor deze tv-serie kwam in een droom bij me op en ik heb het sindsdien altijd achtervolgd. “

Roman Kantor

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.