logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Populaire animatieserie Karma’s World krijgt een tweede seizoen

Karma’s World (Karma’s Wereld), de muzikale kinderanimatieserie van rapper Chris ‘Ludacris’ Bridges, komt met een tweede seizoen dat vanaf 10 maart op Netflix verschijnt. Het eerste seizoen verscheen in oktober 2021 in 190 landen in 22 verschillende talen op Netflix, en bereikte de Top 10 op Netflix Kids in 42 landen met nominaties voor drie NAACP Awards in de VS. De serie heeft voor de opzet van haar merchandiselijn wereldwijde samenwerkingsverbanden met onder meer Mattel, Scholastic en Universal Music.

streaming-banner-netflix

Bekijk de trailer van Karma’s Wereld, seizoen 2

Over Karma’s World

Karma’s World (Karma’s Wereld) werd bedacht door de meermaals bekroonde Amerikaanse rapper, acteur, producer, ondernemer en filantroop Chris ‘Ludacris’ Bridges. De serie vertelt het coming-of-age-verhaal over Karma Grant, een ambitieuze muzikale artieste en rapper met een groot talent en een nog groter hart. Iedere aflevering zit vol met hip-hop muziek, streetwearmode en originele choreografie met een humoristische stijl. Centraal staan thema’s als zelfexpressie, identiteit, creativiteit en verbinding maken door muziek. In seizoen 2 worden nieuwe personages, nieuwe locaties en nieuwe thema’s geïntroduceerd. De kijker wordt meegenomen in onderwerpen als body positivity, angst, het uiten van emoties en het vieren van verschillen tussen mensen.

Over de makers

Karma’s World is een productie van de gerenommeerde maker, producent en distributeur, 9 Story Media Group, in samenwerking met de Oscar-genomineerde studio Brown Bag Films, en met Karma’s World Entertainment, Chris Bridges’ productiemaatschappij.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.