logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Angry Birds komen naar je toe


Angry Birds movie Maak er een feestje van met de populaire animatiefilm ANGRY BIRDS: DE FILM van Sony Pictures Home Entertainment. De film kwam op nummer één binnen in de VS en 50 andere landen, en is gebaseerd op de meest gedownloade app allertijden (bijna 3,5 miljard downloads).

Angry birds

In de geanimeerde komedie ANGRY BIRDS: DE FILM zullen we er eindelijk achter komen waarom de vogels nou zo boos zijn. De film neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige, vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red (Eddy Zoëy), hyperactieve en supersnelle Chuck (Enzo Knol), en de opvliegende Bomb (Murth Mossel) altijd al buitenbeentjes geweest. Maar wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen.

Nederlandse stemmen

De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit: Enzo Knol (Nederlandse vlogger) als Chuck, Eddy Zoëy (Ice Age) als Red, Robin Martins (Goede Tijden, Slechte Tijden) als Stella, Murth Mossel (Mike de Ridder) als Bomb, Frank Lammers (Michiel de Ruyter) als Mighty Eagle, Ruben Nicolai (Ruben vs Geraldine) als Leonard en Isa Hoes (Minions) als Mathilda.

Bonus!

Het bonusmateriaal van ANGRY BIRDS: DE FILM op Blu-ray, DVD en Digitaal bevat enkele bonus scènes zoals de Blake Shelton videoclip “Friends”, Symfonie Modus (optie om de film af te spelen met enkel achtergrondmuziek), een fotogalerij (tekeningen en schetsen van de vogels, biggen en omgevingen uit de film) en “Maak Muziek!” met componist Heitor Pereira. De exclusieve content voor Blu-ray en Digitaal bestaat uit de nieuwe kortfilm “De Vroege Vogel Vangt de Worm”, verwijderde scènes en een serie geestige kortfilms met de kuikens. Er zijn ook nog vijf andere extra’s zoals “Dans met de Vogels en de Varkens” (waar fans de dans van de film kunnen leren), “Handige Vogels” (waar kijkers kunnen leren hoe zij zelf een toren van biggen maken) en drie extra’s waarbij fans kennis kunnen maken met de vogels, biggen en kuikens.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.