logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Andy van der Meijde en John de Wolf pranken voetballers


unnamed

Een speler die nooit wil vlaggen, de aanvoerder die zichzelf altijd in de spits zet, een linksbuiten die de bal nooit afspeelt of die teamgenoot die vergeet de teamtas te wassen waardoor het elftal een uur in de wind stinkt, we herkennen allemaal wel zo’n speler uit vriendenteams in het voetbal. Daarom lanceert Unox Bierbommetjes nu: Vriendendiensten. Voetbalteams kunnen met behulp van FC de Rebellen, waar Andy van der Meijde en John de Wolf onderdeel van uitmaken, de spelers in kwestie eens flink in de maling nemen. FC de Rebellen is onderdeel van de ‘Vriendendiensten’ van Unox Bierbommetjes, waarbij vriendenteams in het voetbal worden opgeroepen om een teamgenoot op een ludieke manier terug te pakken voor zijn gebrek aan discipline.

Vriendendiensten van Unox Bierbommetjes

Teams die kans willen maken op een Vriendendienst kunnen zich opgeven via www.unox.nl/vriendendiensten. Uit de inzendingen worden vriendenteams gekozen die samen met FC de Rebellen hun teamgenoot in de maling nemen. De video’s van deze ‘pranks’ zullen verschijnen op de Facebookpagina van Unox. Het doel van de campagne van Unox Bierbommetjes is om vriendschappen te versterken en te vieren.

Eerste ‘prank’ is een feit

Middenvelder Stefan is zo’n speler die keer op keer te laat komt, waardoor zijn team regelmatig de wedstrijd begint met tien man. De voetbalvrienden besloten de laatkomer terug te pakken. Andy van der Meijde en John de Wolf werden ingeschakeld om Stefan eens flink te grazen te nemen.

Vermomd als agenten van de Mobiele Eenheid vielen zij het huis van de slaapkop binnen en lichtten hem van zijn bed. Pas in de kleedkamer beseft Stefan dat hij in de maling wordt genomen als de blinddoek af gaat en zijn teamgenoten om hem heen staan. “Nooit meer te laat komen hè,” spreekt John hem toe, waarna de voetballers onder het genot van bierbommetjes en een biertje nog eens lachen om de geslaagde ‘prank’.

FC de Rebellen

FC de Rebellen bestaat uit oud-voetballers die bekend staan om hun eigenzinnigheid. Plezier stond altijd voorop. Ze lapten tijdens hun actieve carrières ook zelf regelmatig de regels aan hun laars, waardoor ze het aan de stok kregen met trainers, managers, bestuurders en medespelers. Nu hebben ze zich verenigd in een team. Naast Andy van der Meijde en John de Wolf maken ook Glenn Helder, Paul Bosvelt, Theo Jansen, André Ooijer, Luc Nilis, Ricky van den Bergh, Barry van Gaalen, Sjaak Polak en Patrick Pothuizen deel uit van de selectie.

Over Unox Bierbommetjes

Zin in een lekkere snack? Dat komt goed uit. Want Unox heeft Bierbommetjes, in de smaken Pittig en Gekruid. Gemaakt van 100% kwaliteitsvlees en met een stevige bite. Bierbommetjes warm je snel en eenvoudig op in de magnetron. Dus in no time staat er een heerlijke snack op tafel.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.