Een unieke activiteit: de Booze Cruise

Het is knap lastig om een origineel uitstapje te bedenken voor een groep mensen, of dat nu je vriendenclub is, je familie, een groep voor een vrijgezellenfeest of een bedankje voor het organiseren van een succesvol evenement. Ben je in de gelegenheid om een activiteit in Amsterdam te organiseren, dan hebben we wel iets heel gaafs gespot: de Amsterdam Booze Cruise. Dat is een rondvaartboot door de grachten van Amsterdam met onbeperkt drinken – of dat nu bier is of wijn, of gewoon fris!

De Amsterdamse grachten

De Amsterdamse grachten zijn natuurlijk al een geweldige omgeving om je in te bewegen. Van oudsher hebben deze waterwegen een heel belangrijke rol gespeeld in de groei en bloei van Amsterdam. Het is natuurlijk niet vreemd dat er van alles te beleven is rondom dit centrale grachtenstelsel. De Booze Cruise leidt je in een luxe boot anderhalf uur door deze grachten, onder leiding van een ervaren schipper. Terwijl jij lekker comfortabel geniet van de omgeving, kun je onbeperkt genieten van de aanwezige drankjes. Dat is toch een geweldig begin of juist afsluiter van je uitstapje?

Meer doen in Amsterdam

De Amsterdam Booze Cruise is al een belevenis op zich. Woon je in Amsterdam of omgeving, dan is dat al een geweldig leuke activiteit waar je veel lol mee zult beleven. Kom je van wat verder weg? Dan wil je misschien nog een paar extra activiteiten inplannen om te doen met je gezelschap. Laten we eerlijk zijn: je hoeft je natuurlijk nooit te vervelen in Amsterdam. Er is genoeg te doen, voor ieder wat wils! Ga lekker uit eten, bezoek Madame Tussauds… ga je met kinderen of gezinnen op stap? Dan is de Kidsproof gids Amsterdam een goede inspiratiebron. Wil je een stukje cultuur snuiven in een interactieve setting? Dan bezoek je eerst een van de geweldige musea in Amsterdam!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.